Nove avanture Maše i medveda uz poklone i Deda Mraza u Areni

Nove avanture Maše i medveda uz poklone i Deda Mraza u Areni

Maša i medved započinju još zabavniju avanturu u novom filmu sa omiljenim dečijim junacima, a tim povodom organizovan je Porodični dan u bioskopu Arena Cineplex u nedelju, 24. decembra, uz druženje sa Deda Mrazom i poklone za najsrećnije. Ulaznice u prodaji!

Nove avanture energične devojčice Maše na velikom platnu zabaviće celu porodicu, dok će Pertini Toys obradovati najsrećnije poklonima sa motivima iz ovog crtaća. Tokom Porodičnog dana, 24. decembra, najmlađi će imati priliku i da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom u holu bioskopa od 13 do 15 časova i dobiju na poklon balon. 

Vežite se, predstoji vam opasna vožnja dok Maša kreće na fantastično putovanje od šume do grada i nazad u novom filmu "Maša i medved: Još zabavnije!". Prva stanica je svadba i onog trenutka kada Maša stigne, sledi nevolja! Dok se igra sa mladinim velom, Maša izaziva gungulu, trka se na kolicima za tortu i juri golubove. Bičete uvučeni u zadivljujuću i dirljivu božićnu bajku usredsređenu na dvanaest meseci. Maša i njen novi prijatelj učini će sve što mogu da zapale duh magije u srcima. Pripremite se za neočekivane obrte i uzbudljive trenutke, prava avantura je iza ugla.


Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Arena Cineplex!

Dođite da uživate u još jednom zabavnom Porodičnom danu u Areni!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan