NOVI SAD DOBIJA LETNJI BIOSKOP: "Spens open air" na mestu nekadašnjeg "Dino parka"

NOVI SAD DOBIJA LETNJI BIOSKOP: "Spens open air" na mestu nekadašnjeg "Dino parka"

Prva projekcija najavljena je za petak u 20 časova i 45 minuta.

Kako najavljuje pres služba letnjeg bioskopa "Spens open air", koji u našem gradu počinje s radom 13. avgusta, u predstojećem vikendu uživaćemo u najnovijim filmskim ostvarenjima svih žanrova, pod vedrim nebom i zvezdama.

– Bioskop "Spens open air" Novosađanima će pružiti pravo uživanje uz najsavremnije bioskopsko platno  i savršen dolby surround zvuk. Iako je epidemiološka situacija pod kontrolom, ovaj vid bioskopa pruža mogućnost da potpuno bezbedno uživate u filmskim projekcijama uz kokice i omiljeno piće – kaže se u saopštenju.

Bioskop "Spens open air" biće smešten dvorištu Spensa, u nekadašnjem "Dino parku", na ulazu preko puta Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje, a karte će se prodavati na dan projekcije, na licu mesta.


Za petak, 13. avgust, kao prvi film od 20.45 sati, biće prikazan jedan od najgledanijih ovogodišnjih trilera "Savršen neprijatelj", a nakon njega, od 22.45, horor "Izolovan", sa vrlo aktuelnom tematikom u kojoj se trenutno nalazi cela planeta. 

– Prvu projekciju za subotu, 14. avgust, rezervisali smo za najmlađe Novosađane koji će moći da uživaju u drugom delu hit crtaća "Crii" od 20.45, a nakon njega, od 22.45, gledaćemo deveti deo najpopularnijeg svetskog akcionog hita "Fast and Furious". Poslednjeg dana vikenda, u nedelju, od 20.45, očekuje nas jako zanimljiva komedija "Neobični", koja kroz prijateljstvo dva čoveka priča vrlo poučnu životnu priču, dok ćemo nakon toga od 23 sata pogledati još jednu sjajnu komediju, "The Comeback trail", sa najvećim glumačkim imenima današnjice, Robertom De Nirom, Morganom Frimanom, i Tomi Li Džonsom – navodi se na kraju saopštenja pres službe novog gradskog bioskopa.

Iz JP "Sportski i poslovni centar Vojvodina" navode da je zakupac navedene površine Agencija za pružanje audio-video usluga "Zoom Media", koja je predvidela da letnji bioskop na Spensu bude u funkciji do kraja septembra. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SpeNS OPEN AIR (@spensopenair)

Oceni vest:
21
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Realno

  pre 854 dana i 6 sati

  Bolje da prikazujete neke klasike od filmova nego nova ostvarenja... Ili neke kultne filmove ...

  Oceni komentar:
  1
  11
 • Makar

  pre 854 dana i 4 sata

  Nije zgrada! Sve dok nije "stambeno-poslovni kompleks" i otvoreno je za sve građane, računam da smo dobro prošli.

  Oceni komentar:
  1
  8
 • Osuđujem industriju filmova i vlasnike!

  pre 854 dana i 2 sata

  Slažem se, Realno.
  No, oni su se ipak opredelili da služe moćnicima i stvaraju psihodeliju u narodu.
  Stručnjaci su dokazali zbog čega se u veku apsolutnih tehničkih video moći u današnje vreme, snimaju filmovi u kojima dominira oker žuta boja ili tamnozeleni filmovi, ili u zadnje vreme hladno plavi.
  Sigurne ne radi uživanja gledaoca, već radi manipulacije njegovim psihološkim stanjem.
  Naravno, ne na dobro.
  Ipak, i pored svih mogućih hiljada kvalitetnih filmova, oni smatraju da je današnjem čoveku
  neophodno gledanje agresije, nasilja, klanja, hiljade bljeskova i pucnjave.
  Ili, ne zabavnog nekadašnjeg horora, već detaljno prikazanih mučenja, što psiholoških, što fizičkih, sa detaljnim forenzičkim analizama leševa kasnije.
  E, pa nije.
  Vlasnici sve te industrije to namerno rade, i dok u svojim porodicama traže patrijarhalnost, dotle u tuđim podstiču nasilje, a vlast sve to blagonaklono gleda.
  Dok nam cenzurišu svaku reč i komentare - za to vreme pozdravljaju javno prikazivanje svakog nasilja i zla, brižljivo filtrirajući da se slučajno ne desi i prikaže neka porodična drama, ljubavni film ili avantura u kojoj nema nasilja.
  Međutim, mnogo nas zna i ko to radi i zbog čega.
  Pri tome, nemate mogućnost na raznim servisima i strimovima da imate izbor ili upozorenje da se radi o homoseksualnim sadržajima koje ne želite da gledate.
  Plaćate Netflix, ali vam ne dozvoljavaju da izbegnete homoseksualne scene.
  Za to ne postoji znak upozorenja.
  Ako neko misli da je to baš dobro - e pa mislim da će ga budućnost razuveriti.
  Ne može se mozak silovati.

  Oceni komentar:
  2
  13