Novi Sad dobio zatvor u koji ćete poželeti da odete dobrovoljno (VIDEO)

Novi Sad dobio zatvor u koji ćete poželeti da odete dobrovoljno (VIDEO)

Popularna novosadska "igraonica za odrasle" dobila novu sobu.

"Room Escape Novi Sad" by Fox in a Box – najbolja zabava u gradu po oceni sajta TripAdvisor – obaveštava sve svoje bivše i buduće igrače da se odnedavno nalazi na novoj lokaciji – u ulici Narodnog fronta broj 10.

Sa ciljem da se igrači što bolje provedu, "Room Escape Novi Sad" sada pruža tri sobe prepune misterija i zadataka. Pored soba "Teslina misterija" i "Mr. Fox", stigao je i "Zatvor", iz kojeg morate da pobegnete upotrebom logike i timskog rada.

"Nalazite se u zatvoru jer ste osuđeni na doživotnu robiju. Jedina šansa vam je da pobegnete, ali vaš čuvar je previše oprezan. Odjednom, u bloku B izbija pobuna, vaš čuvar napušta svoje mesto i ovo je vaša šansa za beg!”

“Room Escape Novi Sad” by Fox In A Box idealno je mesto za prijatelje, porodice, proslavu rođendana, devojačkih ili momačkih večeri, organizovanje team building aktivnosti i dr. Ovakav vid zabave postaje sve popularniji među Novosađanima, jer se radi o uzbudljivoj logičkoj igri za timove od dvoje do petoro ljudi koju osmišljavaju dizajneri ove franšize, od kojih su neki članovi Mense Srbije. Za svaku tematsku sobu postoji originalna priča koja u sebi sadrži zagonetke i misterije.

Zainteresovani mogu dobiti dodatne informacije ili zakazati igru na sajtu novisad.roomescape.rs, putem mejla , ili na broj telefona +381 69 3780 999. "Room Escape Novi Sad" ima i popularnu Fejsbuk stranicu, sa preko pet hiljada fanova, na kojoj su postavljene fotografije mnogih timova koji su do sad učestvovali u igrama.

PR

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Djordje i ekipa

  pre 1680 dana i 13 sati

  Bili smo medju prvim igracima i sjajno smo se proveli. Preporucujemo svima koji da se zabave :)

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Aleksandar

  pre 1680 dana i 8 sati

  Evo usraću se od naslova -.-

  Oceni komentar:
  1
  5
 • ljiljana plavšić

  pre 1679 dana i 16 sati

  Baš je super !

  Oceni komentar:
  0
  3
 • no.mad

  pre 1679 dana i 14 sati

  extra naslov, super provod; u zatvoru nisam bio ali tesla se svideo i meni i klincima; bilo je teže nego što smo mislili, i bez pomoći ne bismo uspeli da rešimo

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Sara

  pre 1679 dana i 14 sati

  Preteško, mada mislim da su tako i hteli da bi se stalno vraćali...
  Ne znam kakva su vaša iskustva ali mi na kraju u Tesli ni smo uspeli sve da rešimo niti smo ukapirali kako je trebalo...On je nešto pokazao ali ni meni ni mojim drugarima nije jasno šta je trebalo da uradimo

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Srle

  pre 1664 dana i 14 sati

  Ovo je ubedljivo najbolja stvar u Novom Sadu. Ko nije igrao do sada Room Escape igre mora obavezno da ih proba. Ono sto smo mi doziveli je adrenalin, sjajne mozgalice, divnu ekipu koja nas je docelaka itd.
  Blago receno, Room Escape nam je ostavio pozitivan utisak o kojem smo pricali narednih par dana.
  Svaka cast na ideji i zelimo jos soba :)

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Aleksandar

  pre 1385 dana i 9 sati

  Jedva cekam da se ponovo okupimo i igramo room escape igre.

  Oceni komentar:
  0
  2