Novi Sad: Kompanija Delphi nastavlja zapošljavanje

Novi Sad: Kompanija Delphi nastavlja zapošljavanje

Kompanija „Delfi” privodi kraju sve građevinske radove na novoj fabrici u Novom Sadu i "sada smo u novoj hali koja je prostrana i opremljena najsavremenijom opremom", kažu iz te američke automobilske industrije u kojoj je trenutno zaposleno 1.400 Novosađana, a koja ne prestaje da prima nove radnike.

-  Zaposleni su zadovoljni zato što na ovoj lokaciji ima više prostora nego na prethodnoj, posedujemo veću i lepšu kantinu, kao i više zajedničkih prostorija.

„Delfi” nastavlja aktivno zapošljavanje na različitim pozicijama, a naročito su im potrebni operateri na montaži i sečenju, radnici u magacinu i održavanju, ali i specijalisti, poput inženjera i ostalih pozicija u proizvodnji, logistici i kvalitetu. Svi zainteresovani su mogli na virtuelnom sajmu zapošljavanja (http://www.dankarijera.com) dobiti detaljnije informacije o toj kompaniji i otvorenim konkursima.

- Naša kompanija mesečno primi oko 500 prijava, a svi potencijalni kandidati mogu nam poslati svoju radnu biografiju na zvaničnu imejl-adresu za konkurisanje  ili nam doneti lično u fabriku na adresu Privrednikova 20, Radna zona „Sever 2”, kažu iz „Delfija”.

Iako ta američka kompanija konstantno prima nove radnike, ima i onih koji su nakon nekog vremena napustili firmu jer se nisu pronašli u toj industriji. Ipak, to nije imalo značajan uticaj na poslovanje ove kompanije, što potvrđuje i podatak da su u protekla dva meseca zaposlili još 200 naših sugrađana

Takođe u našoj rubrici Oglasi za posao možete pogledati konkurs koji je objavio Delphi.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kristijan

  pre 1914 dana i 19 sati

  Hitno mi treba posao u delfiju za magacinu znam da vozim viljuskar

  Oceni komentar:
  0
  2