Novi Sad: Objavljen oglas za izdavanje skloništa i garaža

Novi Sad: Objavljen oglas za izdavanje skloništa i garaža

Javno preduzeće za skloništa oglasilo je izdavanje u zakup više nepokretnosti u nekoliko gradova Srbije. Rok za dostavljanje ponuda je 23. mart.

U Novom Sadu, u zakup se daje 13 javnih i blokovskih skloništa – na Beogradskom keju 39 i 35, Bulevaru oslobođenja 36 i 10, u ulici Vase Stajića 22 b, Ive Andrića 1, Jovana Dučića 19, Marka Miljanova 2, Mileta Protića 1, Momčila Tapavice 28, Novosadskog sajma 12, Pitagorinoj 5 i u ulici Todora Jovanovića Toze 12. Sklonište se izdaje i u Petrovaradinu, u ulici Podunavskog odreda 10.

Kvadratura skloništa je različita, pa samim tim i cena po kvadratnom metru. Najviše kvadrata, 169, ima sklonište na Bulevaru slobođenja i cena zakupa za njega je 347 dinara po kvadratnom metru. Skloništa na Beogradskom keju imaju po 165,40 kvadratnih metara i za njih je cena zakupa 111 dinara po kvadratu, prenosi "Dnevnik".

Sklonište se izdaje i u Sremskoj Kamenici, u ulici Gavrila Principa 54. Ovo sklonište ima 156,60 kvadratnih metara, a početna cena zakupa je 47 dinara po kvadratu.

Kako je navedeno, cena zakupa ne uključuje troškove električne energije, odnošenja smeća, korišćenja vodovoda i kanalizacije, fizičko-tehničkog obezbeđenja, čišćenja i održavanja zajedničkih prostorija, osiguranja lica i imovine, protivpožarne zaštite, održavanje higijene unutar prostora, PTT usluga, poreza, taksi i doprinosa, kao ni PDV.

Po početnoj najnižoj ceni zakupnine od 186 dinara po kvadratnom metru, izdaju se i garažna mesta u Petrovaradinu, u ulici Podunavskih odreda 6.

Kompletan tekst može se pročitati na sajtu "Dnevnika".

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan