Novi Sad se zagreva pred sportski spektakl u sredu

Novi Sad se zagreva pred sportski spektakl u sredu

Da će Novi Sad u sredu disati odbojkaški potvrđuje i interesovanje škola, klubova i atmosfera koju su deca priredila šampionima Srbije.

Posle posete OŠ "Vasa Stajić", u sklopu odbojkaške akcije "Igrajmo zajedno" i akcije Sportskog društva Vojvodina  "Ti si naša prva ljubav" odbojkaši Vojvodine bili su gosti i u OŠ "Đorđe Natošević" gde je na neskvadišnji način organizovana najpre konferencija za medije, a onda i druženje u sali za fizičko. Šef stručnog štaba Slobodan Boškan, kapiten Petar Krsmanović i tehničar Maksim Buculjević meč 2.kola Lige šampiona sa Fridrihshafenom najavili su ne samo predstavnicima medija, nego i učenicima škole, pa su nakon zvaničnog dela pitanja imali kako novinari, tako i đaci. Deo ekipe bili su i igrači Žarko Ubiparip i junior Stefan Kokeza.


Moram reći na početku da nam je ovde zaista lepo sa vama i zadovoljstvo nam je što se toliko učenika okupilo da čuje šta to imamo da kažemo – istakao je Boškan.

Nakon konferencije svi su se preselili u salu za fizičko gde su deca od šampiona mogla da uče prve odbojkaške korake, a na poklon su dobili pozivnice za utakmicu, majice i sveske.

Meč 2.kola A grupe Vojvodina - Fridrihshafen igra se u sredu, 16.novembra u 20 časova, u velikoj sali Spensa. Ulaz je slobodan.

Veliku zahvalnost OK Vojvodina duguje prijateljima iz ostalih klubova porodice Sportskog društva Vojvodina, koji su došli u školu da pruže podršku i priključe se druženju sa najmlađima.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan