NOVO NASELJE: Vlasnici pasa male rase strahuju za svoje ljubimce

NOVO NASELJE: Vlasnici pasa male rase strahuju za svoje ljubimce

Кomisiji za predstavke i predloge, koja je danas održana u MZ "Bistrica", obratili su se stanovnici Novog naselja kako bi izneli svoje predstavke i ukazali na probleme s kojima se suočavaju.

Žitelji zgrade broj 10 u ulici Todora Jovanovića Toze su ukazali na problem sa nelegalnim postavljanjem stolova u prolazu zgrade od strane vlasnika kafića koji se nalazi u prizemlju. Oni su o tome izvestili inspekciju koja je izlazila na teren, a od Кomisije su zatražili da o tom problemu obavesti i sve ostale nadležne institucije. 

Vlasnici pasa koji spadaju u male rase obratili su se sa molbom da se jedan deo, već ograđenog dela za istrčavanje pasa, odvoji ogradom da bi zaštitili svoje ljubimce od napada većih pasa. Ukazali su i na problem zadržavanja vode posle većih padavina na dečijem igralištu, na potrebu da se obnovi i rekonstruiše oštećeni mobilijar, rekonstrukciju parkinga i trotoara, kao i izgradnju pešačkih staza.

Na raskrsnici ulica Stojana Novakovića i Raše Radujkova neophodno je postaviti pešački semafor ili ležeće policajce, s obzirom da na tom delu deca prelaze put prema obdaništu i školi, a saobraćaj je veoma frekventan.

Članice i članovi Кomisije za predstavke i predloge razmotrili su i odgovore od nadležnih uprava i institucija na ranije predate predstavke i uputiće ih građanima na kućne adrese, kaže se u saopštenju iz Skupštine Grada Novog Sada.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dare ns

  pre 2078 dana i 8 sati

  Strahuju iz mnogo razloga, jedan je da ne umeju sa psima, nisu socializovani psu, vlasnicima služe za ukras... Katastrofa... Strahuju za male i pse?! Kupite velikog, a igračke su za kuću...

  Oceni komentar:
  0
  1