Novosađani: Novi Sad je mnogo više od pukog prebivališta

Novosađani: Novi Sad je mnogo više od pukog prebivališta

Lajoš Vajda je novinar, vatreni navijač Vojvodine i, pre svega, brižan suprug i otac. Ovaj Novosađanin nakon napornog radnog dana zna da uživa u  sitnicama koje mu prijatelji i porodica pružaju,  to ga čini srećnim u životu, i zbog toga nikad ne bi napustio svoj rodni grad.

"U životu sam se bavio s mnogo toga, ali sam sebe na kraju našao u novinarstvu. Sa svojih 36 godina imam više od deceniju iskustva u svetu medija. Posle prvobitnih iskustava u dnevnom listu Mađar So, obreo sam se u novosadskoj Televiziji Mozaik, gde sam zaposlen i dan-danas. Uglavnom pokrivam društvene i političke teme, ali imao sam izlete i u sportskim i kulturnim dešavanjima. U ovim vremenima, punim izazova, snagu i nadu daju mi moje tri devojke: supruga i dve ćerke vragolanke. One su uvek tu da me podrže i nasmeju me, i moja ljubav prema njima je neizmerna".

 

"Uživam u odlasku u pozorište, u Kritičnoj Masi i navijanju za moju Vošu. S drugovima ispratim uživo skoro svaku utakmicu koju fudbaleri Vojvodine igraju u Novom Sadu. Ono što ne podnosim, to su nervozne komšije i stajanje u redovima. Novi Sad ne doživljavam samo kao prebivalište, nego nešto mnogo više od toga. Štrand, sladoled kod Muse na Telepu, roštilj na Kamenjaru samo su delić onoga zbog čega ne bih menjao moj grad za bilo koji drugi. Zato ovu priliku želim da iskoristim da pozdravim sve moje divne Novosađane," –  kaže Lajoš Vajda za portal mojnovisad.com.

Oceni vest:
14
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan