NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolje dostave u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolje dostave u gradu

Usluge dostave poslednjih godina doživele su pravu ekspanziju u našem gradu. Koriste se najčešće za nabavku hrane, ali i potrepština iz prodavnice, lekova, donošenja zaboravljenih stvari, slanja poklona...

Biciklom, motorom ili autom, dostavljači na svakom koraku "šibaju" Novim Sadom i raznose sve što je Novosađanima potrebno.

Kao i u svim poslovima, i ovde postoje razlike u kvalitetu usluga. S obzirom na to da popularnost i učestalost korišćenja dostave stalno raste, zanimalo nas je koje su do sada postale omiljene svojim načinom poslovanja.

Zato smo pitali naše čitaoce koju dostavu u Novom Sadu bi preporučili i zbog čega, a na osnovu broja glasova došli smo do spiska najbolje rangiranih. Budući da ih nema previše, naša lista je znatno kraća od pređašnjih branši koje smo na ovaj način obradili.

Ovo je lista TOP 3 dostava prema glasovima naše ankete:


"321 DOSTAVA"

Sa ubedljivo najvećim brojem glasova, potpuno je izdominirala "321 dostava". U pitanju je novosadska firma, za koju učesnici naše ankete tvrde da "kvalitetom usluge odstupa od drugih".


Novosađani koji baš njih zovu kad im zatreba dostava, smatraju da su "najbolji, najbrži i najljubazniji, fleksibilni, tačni, odlični".


"EKO KURIR"

Veliki broj simpatizera ima i "Eko kurir", prvaekološka  kurirska služba u našem gradu koja je počela da koristi bicikle umesto automobila i, sada već, poznati novosadski brend.


Brzi, korektna cena dostave, ljubazni. Nose biciklom, po svim vremenskim uslovima, bez kašnjenja. Sve pohvale – glasi jedan od komentara.

Brzina, ljubaznost i povoljna cena usluga je nešto što ističu i drugi koji su im dali svoj glas, a postoje i oni kojima je, dodatno, važan i ekološki momenat.


"WOLT" I "PADRINO DOSTAVA"

Treće mesto, po istom broju glasova, dele jedna međunarodna i jedna novosadska dostava.

Naši sugrađani koji najradije koriste usluge "Wolta", čine to jer su, kako kažu, "sigurni i brzi".


"Padrino dostavu"
njihovi korisnici biraju jer su, veruju, "najbrži, najbolji sa cenama i često imaju popuste na iste, a obuhvataju i raznovrstan izbor restorana".


Ukoliko niste glasali na anketi koju smo postavili na našoj Fejsbuk stranici, a želite i vi da pohvalite dostavljače kojima ste zadovoljni, ostavite nam komentar ispod teksta!

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ima svega

  pre 211 dan i 10 sati

  Najviše volim novosadske online prodavce koji nikako ne dozvoljavaju lično preuzimanje.
  Samo da platite dostavu. A da uštedite i dođete GSP-om do njih, e to ne vole.
  Poznanici mi rade u dostavnim službama, gorak je to hleb.
  Uvek se setim slučaja ispričanom na TV, Kanal 9, od predsednika udruženja.
  Naleteo dostavljač, pas izleteo sa povocem, ubio psa a teško povredio i sebe i babu.
  Firma se jedino brinula ko će da preuzme pošiljku i nastavi dostavu.
  Raditi posao u kome nema solidarnosti...

  Oceni komentar:
  0
  11
 • bole

  pre 211 dan i 8 sati

  Prethodni komentar stoji jer sam radio dostavu u jednoj od pomenutih firmi baš gorak hleb,samo je važno ,,baciti,,što više dostava.Juriš po gradu,strepiš za parking,potkradaju te u lokalu konobari,dispečer hoće da te zavrne za dostavu preko aplikacije,nemaš sitno,komentari zluradi,odbijaju dostave,vučeš hranu po torbi ali ko ne proba nek sudi sam.

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Novosti od Sir Olivera

  pre 207 dana i 16 sati

  Sada je u toku lov na krupnog, visokog proćelavog tipa - raznosača sa žutim rancem na leđima. Slike možete videti na svim portalima.
  Izgleda je baš taj opljačkao za nekih cca pola miliona evra u vidu većeg broja Rolex i Versaći satova, kao i nešto zlata od Adama A. iz Belog nam Grada.
  Poručena pica ga skupo koštala.
  Za sada se ne objavljuje nagrada. A trebalo bi.

  Oceni komentar:
  0
  1