NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji dermatolozi u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji dermatolozi u gradu

Problemi sa kožom, da li kod dece ili kod odraslih, veoma su česti. Razne vrste alergija, dermatitisa, akni, kožnih bolesti umeju veoma da otežavaju svakodnevicu i pretvore je u pakao. To odlično znaju svi koji se pate sa tim. Pomoć dermatologa od neprocenjive je važnosti, a lekari ove specijalnosti zaista mogu da budu pravi spas.

Pitali smo naše čitaoce koga od dermatologa u Novom Sadu bi preporučili i zašto, i na osnovu odgovora formirali listu, koja vam možda može biti dobar vodič pri zakazivanju pregleda.

Ovo je lista TOP 3 dermatologa prema glasovima naše ankete:


DR ANICA RADULOVIĆ

Doktorka, poznata najviše roditeljima, jer je dugo radila u Dečijoj bolnici, pobrala je ubedljivo najveći broj glasova naših čitalaca. Kako saznajemo, sada radi u privatnoj praksi, a jedno od mesta je pedijatrijska ordinacija "Jelisavac".

Za dr Radulović kažu da je jako dobar čovek, lekar i dijagnostičar, te da ima neposredan pristup pacijentu.

Posvećena, divna, vrlo pozitivna.. Malo je ovakvih lekara. Žena je em izuzetno ljubazna i pristupačna, em se odmah vidi da je izuzetan stručnjak – glasi jedan od komentara onih koji su preporučili baš nju.


DR TEA KEPČIJA MEDIĆ I DR SLOBODANKA PROLIĆ POPOV

Sa istim brojem glasova, na drugom mestu su se našle dve doktorke ove specijalnosti: dr Tea Kepčija Medić, zaposlena u DZ Liman i dr Slobodanka Prolić Popov, koja ima svoju privatnu ordinaciju.

Divna žena i sve detaljno objasni. Izuzetan stručnjak – kratko i jasno opisuju dr Kepčiju Medić.


DR TANJA PAUNOVIĆ I DR VERA MRKAJIĆ

Poverenje naših sugrađana stekle su još dve doktorke, takođe sa jednakim vrojem preporuka: dr Tanja Paunović iz DZ Liman i dr Vera Mrkajić, koja radi u nekoliko privatnih poliklinika u gradu..

Jako temeljita, prijatna i stručnjak, a pre svega čovek – kaže jedna od naših čitateljki za dr Paunović.

Za dr Mrkajić, pak, jedna žena je napisala da je ona za nju ikona, jer joj je, posle VMA, jedina pomogla oko doze leka.


Pored pomenutih imena u našoj anketi po broju glasova istakle su se još dr Vanja Petković Orozović, dr Branislava Gajić i dr Bojana Spasić.

Ukoliko ste propustili da glasate u anketi na našoj Fejsbuk stranici, a imate pozitivno iskustvo sa nekim od novosadskih dermatologa, možete svoj komentar napisati i ispod ovog teksta.

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan