NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji maseri u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji maseri u gradu

U vremenu prepunom stresa i žurbe, radeći poslove koji podrazumevaju puno sedenja i nepravilnih položaja, većina nas se suočava sa napetošću, ali i bolovima u leđima, vratu, ramenima... Masaža je jedan od odličnih načina da pomognemo svom telu da se oseća bolje, pa je, stoga, i Novosađanima jedan od omiljenih vidova relaksacije.

Kao i u svim drugim zanimanjima, i ovde ima razlike, od stepena edukacije, preko načina rada, do pristupa klijentu. Ne prijaju svačije ruke svakom, neko voli nežniji stisak relaks masaže, a neko intenzivniji, terapeutski, no, i u ovoj branši postoje neki koje bije dobar glas.


Pitali smo naše čitaoce kog masera u Novom Sadu bi preporučili i zašto, pa smo i ovog puta formirali listu na osnovu broja odgovora. Naši sugrađani se ne uzdržavaju da preporuče svog fizioterapeuta ili masera i drugima.

Ovo je lista TOP 6 masera prema glasovima naše ankete:


MILIJANA PAJDIĆ

Fizioterapeutkinja iz studija masaže "Coin" zadobila je ogromno poverenje naših sugrađana. Za nju kažu da je izuzetno posvećena, detaljna, stručna, ljubazna, obrazovana, profesionalna za sve vrste masaža, prijatna...

Posle masaže se osećam fizički fenomenalno i totalno relaksirano. Ko iskusi Milijaninu masažu, uvek joj se vraća – naglašava jedan njen klijent, dok drugi tvrdi da ona ima moć da vas svojom energijom opusti kad ste napeti, voli svoj posao i na posao ne gleda samo kroz novac.

Neki su istakli da je ova terapeutkinja osvojila brojne nagrade za svoj rad na svetskim takmičenjima i da ih svojim radom opravdava, a neko je primetio da mnogo radi na sebi i svom usavršavanju.

"Ima tešku ruku, ali meko srce", "Ima neverovatnu energiju", "Posle masaže kao da hodam po oblacima", "Uspeva da me oporavi i nakon 8+ sati sedenja svakog dana", "Izlazi u susret sa terminima, spasava kad spasa nema", "Svakom problemu pristupa sa pažnjom", samo su neki od komentara koji se odnose na Milijanu Pajdić.

Primetno je da reči hvale imaju i sportisti, a poznato je da njima ne odghovara svaka vrsta masaže.

Idem kod nje nakon velikih fizičkih napora poput ultramaratona, gde me oporavi i osposobi u roku od dan! Inače, pored nje još nisam našla nikoga ko se toliko razume u anatomiju i čiji svaki pokret ima smisao i cilj. Inače je ona maser sa više osvojenih nagrada u Evropi (što ni ne čudi), i jedan od retkih fizioterapeuta koji se konstantno edukuje i usavršava – glasi utisak jedne sportistkinje o Milijaninoj masaži.


TIJANA SIMIĆ

Tijana, koja vodi kozmetički salon "Tina S", takođe se našla među omiljenim gradskim maserima.

Oni koji je preporučuju konstatuju da je izuzetno profesionalna, tačna, pedantna i da pruža vrhunsku uslugu masaže, kroz koju, kako kažu, potrefi svaku tačku.

Fenomenalno radi, a posebno što ima Zepter lampu koju uključi u tretman koja ima dodatno dejstvo na regeneraciju mišića. Ja kod Tijane idem redovno i ne znam šta bih bez nje – iskrena je jedna od Novosađanki.

Klijentima se dopada i što je kozmetika koju Tijana koristi kvalitetna, ambijent prijatan, a ona uvek smirena, predusretljiva i ljubazna.

Pored toga što relaksira napete mišiće, posle njene masaže ljudi se osete i energergetski stabilnijim i potpuno relaksiranim.


CECA MEDENICA

"Bliss" salon za masaže zapošljava četvoro odličnih fizioterapeuta, ali je vlasnica Ceca, koja ima 23 godine iskustva u ovom poslu, neko ko ne ostavlja ravnodušnim svojim umećem masaže.

"Zlatne ruke" je izraz koji je više puta korišten da bi se opisao Cecin rad, a smatraju je profesionalcem koji voli svoj posao.

Ako želite pravu masažu, probajte i uverite se da su najbolji. Školovani fizioterapeuti, zlatne ruke – preporučuje jedna njena klijentkinja.

Cecina masaža, kako kažu oni koji su joj verni, revitalizuje ceo organizam i otklanja bolove, te opušta um, dušu i telo.

Ona ne mazi, ona stvarno masira – reči su koje kratko, ali jasno opisuju njen rad.


"MIODINAMIKA"

Iako nije u pitanju klasična masaža, već manuelna terapijska metoda koja se primenjuje za tretman muskuloskeletnog bola i za poboljšanje kvaliteta pokreta, ekipa terapeuta koji ovde rade dobila je brojne preporuke.

Ovo je terapija masažom za otklanjanje bola, preporučujem baš zato što otklone bol i poboljšaju stanje celog tela, naročito bolnih mesta – opisala je jedna žena.

Ovom metodom, prilično drugačijom od ostalih, oduševljen je velik broj naših sugrađana, koji tvrde da su se kroz nekoliko tretmana osetili kao preporođeni.

Terapeut se koncentriše da nađe uzrok bola i da ga eliminiše. Već nakon prvog tretmana osećate veliko olakšanje, a delove koji su vam bili teže pokretljivi pokrenućete bez problema. Zaista vidan efekat za kratko vreme, toplo preporučujem svima koje muči bol – naglasila je njihova pacijentkinja.


SANJA GRANDIĆ

U salonu "Ruška beauty studio" ljubitelje masaže prima Sanja, koja je dobila lep broj preporuka.

Sve probleme skida sa leđa – opisala je jedna od njenih klijentkinja, koja oseti olakšanej nakon svakog tretmana.

Oni kojima prija Sanjina masaža garantuju da ćete nakon njene masaže osetiti preporod tela, ali i duha.

 


"TEMPLO DE LA RELAJACION"

Studio za relaks, sportsku i terapeutsku masažu upamtljivog naziva zadobio je brojne pohvale onih koji su probali masažu na ovom mestu.

U poslednje dve godine redovno idem u Templo de la relajació, gde je terapeut maksimalno profesionalan i posvećen poslu, od prve masaže kod njega više ne menjam masera. Sve pohvale – objasnio je jedan Novosađanin.

Saznajemo da je u pitanju fizioterapeut Slobodan Gvozdenović, koji sarađuje i sa velikim brojem sportista, a posebno se istične u moći da odagna bolove.


Nakon ovih koje smo izdvojili prema najvećem broju vaših glasova, Novosađanima se dopada kako masaže rade i Marijana Anđelković, Mirjana Farkaš, Jelena Stanković, Marko Vladić, fizioterapeut Duška, "Zona komfora", Marko Bjelica, "KE" studio za masažu, Tajlandska masaža Temerin... Sa manjim brojem glasova, pomenuto je još dosta masera koji rade u našem gradu, pa se može zaključiti da ovo zanimanje ima sigurnu budućnost i da Novosađani zaista vole da se masiraju.

Ukoliko vaš maser nije pomenut, a zadovoljni ste kako radi, budite slobodni da ga preporučite u komentarima teksta!

Oceni vest:
17
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Gagi

  pre 254 dana i 7 sati

  Zaboravili ste majstor Dragana... on radi sa tri dodira, dva gore, jedan dole: https://www.reddit.com/media?url=https%3A%2F%2Fpreview.redd.it%2Fcu9nukbohel31.jpg%3Fauto%3Dwebp%26s%3Dc3e92cc8a744c192f5bf63a7d754949181f7b668&rdt=36001

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Kristina

  pre 251 dan i 2 sata

  Mihajlo iz Lotos spa centra

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Nikola

  pre 245 dana i 14 sati

  Jelena Stanković iz Janka Čmelika 58 je broj jedan...TA žena ima ruke vredne milione.

  Oceni komentar:
  2
  1
 • Rale

  pre 231 dan i 8 sati

  Mnogi rade na crno, priuceni maseri koji se reklamiraju na Instagramu.

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Jelena

  pre 207 dana i 11 sati

  Preporuku bih ostavila za licenciranog masera cije ime nisam zapamtila ali znam da radi u kozmetickom salonu Koala beauty na Novom naselju. Preporucujem energetsku relax masazu koja je brutalno dobra.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • D

  pre 77 dana i 8 sati

  Mirjana Farkaš je zakon.

  Oceni komentar:
  0
  1