NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji vodoinstalateri u gradu

NOVOSAĐANI PREPORUČUJU: Najbolji vodoinstalateri u gradu

Nema domaćinstva kojem bar ponekad ne zatrebaju usluge vodoinstalatera, a uglavnom su to situacije koje podrazumevaju hitan angažman. Napukle ili zagušene cevi, neispravan bojler i drugi problemi mogu da naprave i veliku štetu u kući ili stanu, stoga je neophodno da majstor uzaista zna svoj posao.

Pitali smo naše čitaoce kog vodoinstalatera u Novom Sadu bi preporučili i zašto, sabrali broj glasova i utiske i pripremili vam listu, koja vam može koristiti ako vam zatreba majstor ovog zanata.

Ovo je lista TOP 3 vodoinstalatera prema glasovima naše ankete:


KRSTAN STAMENKOVIĆ KRLE

Ubedljivo najveće poverenje Novosađana stekao je Krstan Stamenković, kojeg zovu Krle. Za njega kažu da je prijatan, profesionalan, pedantan, tačan, brz, precizan i transparentan.

Kod njega nema "Achtung Dichtung", ništa ne curi i ne flisuje. Krle kad namontira bojler, skače i veša se po njemu kao test izdržljivosti – opisuje jedan od naših čitalaca.

Njegove mušterije tvrde da je korektan u svakom smislu te reči, da poštuje dogovor i uvek brzo reaguje ako je nešto hitno, a naglašavaju i da nije skup.

Majstor za poželeti, svaki problem reši, i to na vreme i bez dranja kože sa leđa! Kad namontira nešto, ne morate više brinuti – glasi jedan od komentara.

A, jedna naša čitateljka napisala je da je on najodgovorniji majstor sa kojim je sarađivala.


VLADIMIR NIKOLIĆ

Drugi veoma hvaljen novosadski majstor je Vladimir Nikolić, za kojeg su učesnici naše ankete koji ga preporučuju kažu da je zaista među najboljima, ako ne i najbolji.

Nema problema koji ne može da reši, osim kloniranja. Ne može da postigne – smatra jedan Novosađanin.


MILE PETROVIĆ (ČUVARI ZMAJA)

Očigledno je da je jedan od omiljenih vodoinstalatera u našem gradu i Mile Petrović, koga naši čitaoci smatraju pravim znalcem svog zanata. Dopada im se i to što je uvek dostupan, ali ističu i njegovu humanost.

Čovek je pravi profesionalac, a pokazao se i u humanitarnim akcijama kroz Fondaciju Tate Novosađani – veruje Miroslav Đorđević, osnivač pomenute fondacije.


Pored pomenutih majstora, u našoj anketi po broju glasova istakli su se još i Petar Pavlović i David Dudok.

Ukoliko ste propustili da glasate u anketi na našoj Fejsbuk stranici, a imate dobro iskustvo sa nekim od novosadskih vodoinstalatera, možete svoj komentar napisati i ispod ovog teksta.

Oceni vest:
12
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marko

  pre 37 dana i 7 sati

  Woma Novi Sad smatram da ne postoji ozbiljnija firma u Vojvodini koja se bavi ciscenjem kanalizacije i ostalim kanalizaciono vodovodnim radovima

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Deki

  pre 37 dana i 2 sata

  A gde se vama te ankete nalaze za razna biranja za nesto ili nekog da je/sto je "najbolji(e)"? Redovno citam vas portal i sem gotovih anketa nikada ni jednu nisam video gde mogu da glasam i koliko ljudi je na kraju glasalo.

  Oceni komentar:
  2
  6
 • Redakcija

  pre 37 dana i 2 sata

  Poštovani Deki, pre svake objave, pitamo naše čitaoce na fejsbuk stranici Moj Novi Sad koja ima 67.000 pratilaca: https://www.facebook.com/profile/100080299776200/search/?q=pitamo%20vas%3A%20
  Redakcija

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Bioshoes

  pre 35 dana i 17 sati

  Kad kliknes na link od njihovog fejsbuka izbaci da je nepostojeca.Glasanje kao i za Vučka ????

  Oceni komentar:
  1
  1
 • Dora

  pre 35 dana i 6 sati

  @Bioshoes

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Redakcija

  pre 34 dana i 23 sata

  Bioshoes, izvolite link baš ka ovoj anketi za vodoinstalatere: https://www.facebook.com/MojNoviSadCom/posts/pfbid02X9uRhE84oTf53vsZe7oka3EpT7TyjArNFShdRJmfnVj49BJ3srHHTPAH1bN1o1uNl

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Stevan

  pre 34 dana i 20 sati

  Krle je prvo super covek,a posle toga odlican majstor,pedantan i precizan,sve ide tacno na vreme i za svaku preporuku je.Slucajno smo se sreli,ali ne planiram da menjam vodoinstalatera.

  Oceni komentar:
  0
  3