Novosađani: Za vreme Exita, ljubav se prosto oseti u vazduhu

Novosađani: Za vreme Exita, ljubav se prosto oseti u vazduhu

Tijana Zubić je osnovne studije engleskog jezika i književnosti završila u Novom Sadu, dok je postdiplomske nastavila u Beogradu na Fakultetu organizacionih nauka – Menadžment u marketingu i odnosima s javnošću.

"Većinu svoje dosadašnje karijere provela sam živeći i radeći u Beogradu koji jeste poslovni centar Srbije, pa su i prilike tamo mnogo brojnije nego kod nas. Imala sam dovoljno sreće da svoje iskustvo steknem sarađujući sa našim najvećim korporacijama, velikim stranim kompanijama, našim ministarstvima, pa čak i nemačkom federalnom vladom".

"Projekat koji ima posebno mesto u mom srcu je Exit, pa svake godine u periodu oko Exita napravim pauzu u radu na svim drugim projektima, gde god da sam, i dođem u Novi Sad da radim u festivalskom Press Centru. Obožavam Novi Sad za vreme Exita! Svaka žila grada pulsira od života, svi se oslobode da pokažu neku svoju autentičnu stranu i ljubav se prosto oseti u vazduhu".

 

"Put me je pre dve godine opet naveo nazad u rodni grad gde se nalazi najveća agencija u Srbiji, a gde sam se zaposlila kao direktor korporativnih komunikacija. Taj posao zahteva da istovremeno vodite i razvijate interne komunikacije, PR, marketing, događaje i društveno odgovorne projekte. Sjajno iskustvo tokom kog sam prilično očvrsnula kao menadžer".

"Od ove godine sam odlučila da pređem u samostalne konsultante u komunikacijama i ponudim poslovnom svetu jedan potpuno novi način konsaltinga. Nebrojeno mnogo puta mi se u poslu pokazalo da, pored strateških znanja i poslovnih veština, jako važnu ulogu ima i dobra intuicija. Zato, osim što stalno učim, već godinama unapređujem i svoje intuitivne veštine. Sistem savetovanja i način plasiranja informacija koji razvijam je spoj ta dva sveta i upravo u tome leži njegova prednost i jedinstvenost. U pitanju je inovacija u Srbiji, a koliko znam i šire, i očekujem da nađe svoju pionirsku nišu," kaže Tijana Zubić za portal mojnovisad.com.

Oceni vest:
10
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan