NOVOSAĐANKE PREPORUČUJU: Najbolje šminkerke u gradu

NOVOSAĐANKE PREPORUČUJU: Najbolje šminkerke u gradu

Bitni datumi u životima Novosađanki gotovo da ne mogu da prođu bez profesionalnog šminkanja. Isticanje lepote lica na ovaj način postalo je prava umetnost, pa su se tako i među onima kojima je to postala profesija istakli make up artisti kojima čijim umećem su naše sugrađanke izuzetno zadovoljne.

Pitali smo naše čitaoce koje šminkere u Novom Sadu bi preporučili i zašto, a nakon sabiranja glasova i utisaka, pripremili smo listu, koja može biti svojevrstan vodič u situacijama kad vam zatrebaju ove usluge.

Ovo je lista TOP 5 šminkerki prema glasovima naše ankete:


UNA GVOZDEN

Ubedljivo vođstvo u ovoj anketi pripalo je novosadskoj šminkerki Uni Gvozden, za koju njene klijentkinje kažu da je profesionalna, pedantna, precizna, prijatna, ljubazna, komunikativna, kreativna, posvećena...

Neko ko, pre svega, i pored svih edukacija ima talenat i dar za upravo ovaj posao. Korak ispred trendova, sto je danas retkost – navodi jedna naša čitateljka.

Za Unu tvrde da je tu da ispuni svaku želju, ali i da da sugestiju, a rezultatom su njene mušterije uvek prezadovoljne.

Moja preporuka za šminkera u Novom Sadu, kada se osećate dobrodošlom, a izađete sa šminkom koja traje, to je odlika profesionalca – opisuje jedna od učesnica ankete.

Naglasak su stavile i na dobru atmosferu koju ova šminkerka napravi, pa, kako kažu, neće vam biti dosadno sa njom.

Moj glas definitivno ide za našu divnu Unu. Jako lepa komunikacija, a o talentu ne moramo ni da pričamo, sve se vidi iz ostalih komentara – glasi jedan od opisa.

Novosađankama je bitno i što je Unina šminka savršena i postojana, a ona veoma čista devojka koja tačno zna šta radi.


MAKE UP STUDIO THEA

Veliko poverenje u ovoj branši zadobila je i Thea Bahun Černik, o čijoj kreativnosti smo već pisali tekst. Reči kojima je klijentkinje opisuju su: umetnica, bez greške, najbolja...

Ne menjam ono što valja nikad. Thea je preko 10 godina u poslu i zna šta radi – tvrdi jedna od anketiranih.

Ovu majstoricu šminkanja bije glas da je stručna, ljubazna, ima dugogodišnje iskustvo, ume da prepozna kakav stil šminkanja odgovara vašem licu, koristi šminku vrhunskog kvaliteta i vodi računa o higijena, koja je na najvišem nivou.

Žena koja je prepuna pozitivne energije i ispunjava snove. Šminka savršena – glasi jedan od komentara o Thei.


MARA PALČICA JOVANOVIĆ

Visoku poziciju prema vašim glasovima osvojila je i Mara Palčica Jovanović, koju ocenjuju kao stručnu, kreativnu, vrednu, ljubaznu, pozitivnu, predusretljivu i strpljivu.

E, koliko sam samo puta vozio suprugu kod Mare, nema te proslave bez nje... I šta je najzanimljivije, uvek drugačija šminka, i uvek prelepa, kvalitetna, skoro pa joj šminka izdrži od proslave do proslave – napisao je jedan naš čitalac ovaj simpatičan komentar.

Njene klijentkinje smatraju da je pravi profesionalac, umetnica i da ima čarobne ruke.

Šminka koju koristi za šminkanje klijentkinja je postojana i kvalitetna, a uz to zaista šminka fantastično. Uvek idem kod nje, a i one kojima sam je preporučila – veli jedna od njih.

Ističu da je Mara neko ko je u ovom poslu godinama i ko poznaje žene u dušu.


ELVIRA KAKUSZI

Za Elviru Kakuszi, koja se takođe našla na ovoj listi, konstatuju da prelepo i originalno šminka, a još i super fotografiše, pa je, kako kažu, "2 u 1".

Pravi primer ličnosti kojoj šminkanje nije samo posao, već umetnos! Topla preporuka – komentariše jedna od Novosađanki.

Naša sugrađanka, koja očito oba posla obavlja vrhunski, prema rečima njenih klijentkinja je profesionalna, prati trendove, ali je ipak unikatna.

Ona šminka drugačije nego ostali. Ako neko više voli i nakon šminkanja da izgleda prirodno, a ne "veštački", Elvira je pravi izbor – poručuje neko ko ceni njen rad.


SLAĐANA MIKIĆ

Da je šminkerka Slađana Mikić apsolutno čarobnica u svom poslu, uverene su Novosađanke koje se ulepšavaju baš kod nje.

Veliki profesionalac, perfekcionista, a pri tom uvek zabavna – piše jedna čitateljka, dok druga dodaje da je "talentovana i profesionalna, a i velika carica".

Zadovoljne klijentkinje tvrde da je, jednostavno, neponovljiva.


Pored pomenutih šminkerki, Novosađankama se dopada još i kako rade Di Look, Nada Zelić, Biljana šminker, Dragana Dada Make up i Ljiljana Jurišin.

Ukoliko ste propustili da glasate u anketi na našoj Fejsbuk stranici, a voleli biste da pohvalite osobu koja vas je šminkala, možete svoj komentar napisati i ispod ovog teksta.

Oceni vest:
14
10

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Brankica

  pre 46 dana i 6 sati

  Slađana Mikić broj 1, 2 , 3 ! Neko ko je rodjen za tu struku, profesionalac, puna znanja i iskustva. Osim sto vas lepo nasminka ona vas i opusti, nasmeje. Iskreno meni znaci kad se spremam negde a znam da mi je sve na knap i da sam u frci. Jednostavno CAR ????

  Oceni komentar:
  2
  2
 • Gospodin

  pre 45 dana i 17 sati

  ZA NEKOG KO JE U SVETU SMINKE NIKAD NISAM CUO ZA POMENUTE,OVO VISE DELUJE KAO PLACENA REKLAMA.NAJBOLJA SMINKERKA NOVOG SADA JE KIKA RAJIC,A ZA NJOM IDU MILICA RADAKOVIC,ANA PAVASOVIC,KRISTINA UHELJI,TEODORA GRUBOR…
  NAPRAVITE ANKETU MLADIH NOVOSADJANKI,I VIDECETE DA SAM U PRAVU.

  Oceni komentar:
  4
  6