Novosadska opozicija potpisala memorandum o saradnji

Novosadska opozicija potpisala memorandum o saradnji

Novosadske organizacije stranke "Zajedno", Demokratske stranke i Pokreta Srbija Centar - Srce potpisale su Memorandum o međusobnom razumevanju i saradnji na svim poljima političkog delovanja, uključujući zajedničke istupe u javnosti i političke akcije, kao i saradnju u izbornom procesu.

Kako je istaknuto u saopštenju, tri opozicione političke organizacije na ovaj način potvrđuju svoju spremnost da zajednički rade u cilju smene gradske vlasti u Novom Sadu i potpune promene sadašnjeg modela upravljanja gradom. Stranke potpisnice su se ovim memorandumom opredelile za tešnju političku saradnju i zajedničku borbu protiv autokratskog režima, a za demokratski uređenu i socijalno pravednu zajednicu ravnopravnih građanki i građana. Za zajednicu koja uvažava prava čoveka i životne sredine, bez čega nema zdravog života.

Naglašava se da je ovo političko partnerstvo inkluzivno i otvoreno za pristupanje svih opozicionih političkih organizacija sa kojima stranke potpisnice dele osnovne vrednosti vrednosti i ciljeve demokratske, evropske i moderne lokalne zajednice.

- Vreme je za ujedinjavanje i borbu za slobodu. Za Novi Sad bez nasilja i straha! Za slobodan, pristojan i zdrav Novi Sad - stoji na kraju saoštenja.

Oceni vest:
4
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ljilja

  pre 331 dan i 1 sat

  Ko im još nešto veruje?

  Oceni komentar:
  3
  6
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 331 dan i 21 minut

  Ljudi samo toliko od vas ocekujemo nista vise, minimum saradnje samo da skinemo bandu!

  Oceni komentar:
  3
  3
 • O bandama

  pre 330 dana i 22 sata

  Doće druga banda, sa jednakim planovima za javne , neodložne radove, od svitanja do sumraka, kao i Nacionalne Stadione za Ekspo izložbu, jer je svetski opštepoznato da se ta izložba odigrava na stadionima. Zatim, tu su i "Šetajuća Zelenila" o kojima čitaju svi bolesni koje seeerbska dežela ne želi da leči. Zato i seku stabla, da bi mogli da šetaju zelenila.
  Ipak su to Srbi. Što bi radili, ako postoji mogućnbost krađe?
  Sjahao De la Kurta da uzjaše Mek Murta.

  Oceni komentar:
  2
  4
 • Naprdnjacka Smrdija

  pre 330 dana i 1 sat

  Neka dodju, ove smo dosta gledali!

  Oceni komentar:
  1
  0