Novosadski bajkeri dočekuju učesnike Velikog kola

Novosadski bajkeri dočekuju učesnike Velikog kola

Članovi sedam novosadskih moto klubova dočekivaće sutra ujutro učesnike „Velikog kola“ za Ginisa na četiri ulaza u grad i sprovoditi iz do osnovnih i srednjih škola, u kojima će biti stacionirani do početka manifestacije.

Novosadski motoraši će već u 6.30 časova biti na ulazima u grad i dočekivati autobuse kojima stižu kulturno-umetnička društva iz cele zemlje i regiona.

Koordinator akcije je Radoslav – Bata Družetić iz Moto kluba „Horda“.

- Očekuje se oko 290 KUD-ova, a to znači da može da bude i više od 290 autobusa. Mi ćemo ih dočekivati na ulazima u grad i u dogovoru sa koordinatorima, sprovoditi ih do 30 osnovnih i srednjih škola u gradu. Učestvuje 60 bajkera iz sedam moto-klubova. Tu su MC "Red field" iz Rumenke, Apostoli, MC „Otpisani“, MC „Brothers“, MC „NS Riders“, MK „Horda“ i Bratstvo „Usamljeni vuk“ – kaže Družetić za portal mojnovisad.com.

Udruženje „Veliko kolo“ je pre godinu dana došlo na ideju da se u organizaciju uključe novosadski bajkeri, a oni su to prihvatili.

- Njihova želja je bila da budemo deo ove manifestacije i da se uključimo u pomoć oko organizovanja dočeka KUD-ova. Mi ih sačekujemo na ulazima u grad i sprovodimo do škola, gde će u 11 sati biti održani mini-koncerti i priredbe. Kada se odmore, svi idu do lokacije na kojoj će se igrati „Veliko kolo“ za Ginisa – naveo je Družetić.

Novosadski bajkeri su zajedno sa drugim volonterima uključenim u organizaciju „Velikog kola“ sinoć imali sastanak sa organizatorima na Novosadskom sajmu.

Tačke za doček
Na auto-putu kod „Rodića“ autobuse čekaju „Apostoli“, MC „Otpisani“ i MC „Red field“. Na petlji na Mišeluku KUD-ove čeka MC „NS Riders“, na prilazu iz Futoga, kod pumpe u Veterniku će biti MC "Brothers" i MK „Horda“, a na pravcu iz Rumenke autobuse dočekuje Bratstvo "Usamljeni vuk".

Oceni vest:
6
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan