Novosadski naprednjaci pružaju punu podršku Vučiću, "svi pod istu zastavu"

Novosadski naprednjaci pružaju punu podršku Vučiću, "svi pod istu zastavu"

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (GrO SNS) stiglo je saopštenje u kom navode da "u jednom od najvažnijih trenutaka novije srpske istorije", pružaju punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Oni mu, kako pišu, pružaju podršku "u vođenju politike koja će obezbediti konačni mir na prostorima Kosova i Metohije, a istovremeno zaštititi srpski narod i svetinje od daljeg pogroma".

Naprednjaci Novog Sada pozivaju sve aktere srpske političke scene da se u ovom odsudnom trenutku, kada su Srbija i njen predsednik pritisnuti sa svih strana neverovatnim ucenama, stave pod istu zastavu i pokažu jedinstvo koje će pokazati svetu koliko srpskom narodu znači južna pokrajina. Borba za mir i teritorijalni intergitet Srbije koju vodi predsednik Vučić najveći su nacionalni interes i u tome on ne sme da bude sam – poručuje GrO SNS-a i dodaje da podrška predsedniku "mora da bude svekolika, kako iz Stranke na čijem se čelu nalazi, tako i iz institucija, udruženja, pokreta, organizacija".

Oni smatraju da "pitanje Kosova i Metohije ne sme da ude tema dnevnog prepucavanja političkih stranaka".

Srpska svetinja mora da ostane daleko iznad toga! O povlačenju predsednika sa funkcije, koju zagovaraju pojedinci željni da zauzmu njegovo mesto i to u ovom trenutku, a da samim tim Kosmet predaju onima koji nam ga otimaju, Srpska napredna stranka neće ni da razmišljanaglašavaju.

Gradski odbor Srpske napredne stranke iz Novog Sada poručuje svom predsedniku da "nije i da neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija!"

Nakon ovog, stiglo je i saopštenje Biljane Pantić Pilje, članice Predsedništva Srpske napredne stranke koja je nastavila u sličnom maniru, rečima da je "neprihvatljivo govoriti o ostavci najboljeg predsednika kog je Srbija ikada imala".   

Aleksandre Vučiću, tvoji naprednjaci su uz tebe, građani Srbije su uz tebe i svi kojima je Srbija na prvom mestu. Došla su teška vremena, najteža u prethodnih desetak godina. I u ovim teškim vremenima jedino je Aleksandar Vučić sposoban i spreman da se bori za Srbiju – ističe Biljana Pilja, takođe u ime GrO SNS-a.

Podsećamo, prethodnih dana, na internetu su se mogle videti poruke podrške predsedniku Srbije oko pitanja Kosova i Metohije, pretežno iz SNS-a. Među njima, bio je i odbor naprednjaka s Novog naselja.

 

 

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dr.Branko Kiric

    pre 451 dan i 4 sata

    Kao clan SNS ovde u Novom Sadu, slusao sam neke komentare opozije koja predlaze da Vucic da ostavku da bi se neki od njih docepali vlasti i ponovo vodili Srbiju u propast. Ja vec sada predlazem da Otvorimo REFERENDUM u celoj SRBIJI koja ce podrzati Vucica jer bez njrega smo i mi a i Srbija izgubljeni...

    Oceni komentar:
    7
    1
  • Relja

    pre 451 dan i 4 sata

    Ti silni dusebriznici i preletaci ne brinu oni o predsedniku vec o foteljama vec vidjeno.

    Oceni komentar:
    2
    4
  • Zanesenost naprednih vernika

    pre 451 dan i 2 sata

    Potpuno je nebitno šta će A. Vučić reći ili uraditi.
    Treba li reći, koliko je tek nebitno šta će njegovo članstvo izjaviti.
    Kao da uopšte imaju neki izbor, to je vojska zombija.
    Nama su naši "veliki prijatelji" kako im je bio naziv u medijima prethodnih godina, svakako isprojektovali rat na Kosovu, na proleće, kad odgovara njihovim interesima.
    Nosač aviona nije bez razloga stigao u Jadran prošle godine.

    Oceni komentar:
    1
    5