Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivrednika u petak i subotu na Ribljoj pijaci

Novosadski noćni bazar i Sajam mladih poljoprivrednika u petak i subotu na Ribljoj pijaci

Mladi poljoprivrednici iz cele Srbije biće u prilici da promovišu i prodaju sopstvene proizvode i predstave svoj kraj.

Osimi po redu Novosadski noćni bazar biće održan u petak i subotu, 19. i 20. oktobra, od 18 do 24 časa, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

- I ovog puta želimo da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete najstariju novosadsku pijacu, već godinu dana Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – kaže se u pozivu na ovu manifestaciju. 


U isto vreme, u delu Riblje pijace, održaće se i Sajam mladih poljoprivrednika u organizaciji Srpskog udruženja mladih poljoprivrednika.

- Mladi poljoprivrednik ili mlada poljoprivrednica je osoba koja se bavi poljoprivredom i mlađa je od 40 godina. Na ovom sajmu, mladi poljoprivrednici iz cele Srbije biće u prilici da promovišu i prodaju sopstvene proizvode i predstave svoj kraj. Važno je da ih podržimo i damo im priliku da plasmanom svojih proizvoda obezbede uslove za funkcionisanje njihovih domaćinstava i svoj ostanak na selu – poručuju organizatori.

Svečano otvaranje oba događaja zakazano je za petak, 19. oktobra, u 18 časova na Ribljoj pijaci.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan