"Novosadski noćni bazar" u petak i subotu na Ribljoj pijaci

"Novosadski noćni bazar" u petak i subotu na Ribljoj pijaci

Četrnaesti "Novosadski noćni bazar" biće održan 4. i 5. oktobra na Ribljoj pijaci u Novom Sadu, ovog puta u terminu od 18 do 24 časa.

– Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već duže od dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – navodi se u pozivu.


– Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla, govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekujemo raznovrsnu ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju, i to dva dana –
kažu u saopštenju organizatori, 
Udruženje “Varjača”, "The Mothers" i "Trg preduzetništva".

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 4. oktobar, u 18 časova na Ribljoj pijaci.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan