"Novosadski noćni bazar" u petak od 18 sati na Ribljoj pijaci

"Novosadski noćni bazar" u petak od 18 sati na Ribljoj pijaci

Dvadeset i treći po redu "Novosadski noćni bazar" biće održan u petak, 2. jula, u vremenu od 18 do 24 časa, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

– Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od tri godine pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača. "Novosadski noćni bazar", nadamo se, ponovo će biti redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju – navode organizatori, uz napomenu da i ovog puta svim Novosađanima koji vole "Noćni bazar" pripremamo najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu.

– Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, čekamo Novosađanke i Novosađane i radujemo se novom druženju – poručuje se u pozivu.

Oceni vest:
5
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Slavna Momirovic

  pre 1000 dana i 19 sati

  Prijava za 5. Avgust Vegetarijana Plus Simbor

  Oceni komentar:
  0
  0