"NOVOSTI": Novosadski policajac udaljen iz stana zbog porodičnog nasilja

"NOVOSTI": Novosadski policajac udaljen iz stana zbog porodičnog nasilja

Novosadska policija intervenisala je u utorak na Detelinari zbog prijave slučaja nasilja u porodici.

Muškarcu koga je supruga prijavila za nasilje – a za koga "Novosti" nezvanično saznaju da je po zanimanju policajac – odmah je izrečena hitna mera zabrane komunikacije i prilaska oštećenoj i udaljen je iz stana.

O ovom slučaju je, saznaje nezvanično beogradski list, obavešteno nadležno tužilaštvo koje je reklo da tu nema elemenata krivičnog dela, kao i Centar za socijalni rad. Žena koja je prijavila supruga za nasilje, međutim, nije želela da ode iz stana i skloni se u Sigurnu žensku kuću što joj je ponuđeno, niti je htela da podnese krivičnu prijavu protiv muža koga je prijavila za nasilje u porodici.

Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", između supružnika je u utorak uveče oko 21 sat došlo do prepirke, a u tom trenutku u stanu je bilo i njihovo sedmogodišnje dete. U jednom trenutku, navodno, došlo je i do međusobnog guranja kada je ona krenula da uzme telefon i njegovim kolegama prijavi supruga. Žena je, ipak, uspela da pozove policiju, koja je učinila sve po proceduri za takve slučajeve, piše beogradski dnevni list. 

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan