NS: Prijava za profesionalnu vojsku u kasarni "Jugovićevo"

NS: Prijava za profesionalnu vojsku u kasarni "Jugovićevo"

Kako navodi Ministarstvo odbrane Republike Srbije prijavljivanje kandidata za profesionalnu vojsku u Novom Sadu biće organizovano 13. februara od 9 sati u kasarni "Jugovićevo" (Avijatičarska 24).

Kandidatima su dostupna sledeća radna mesta :

62. pešadija - 2 radna mesta-izvršioca
63. oklopne jedinice - 5 radnih mesta-izvršilaca
64. služba telekomunikacije - 1 radno mesto-izvršilac
65. saobraćajna služba - 2 radna mesta-izvršioca
66. artiljerijsko raketne jedinice za PVD - 2 radna mesta-izvršioca
67. saobraćajna služba - 2 radna mesta-izvršioca

Obrazac prijave kandidat dobija, popunjava i lično podnosi najkasnije do 9 časova u kasarni. Uz prijavu kandidat treba da donese ličnu kartu i diplomu o završenoj školi.

Prijavljeni će proći opšti lekarski pregled i biće im proverene fizičke sposobnosti, a u slučaju većeg broja kandidata aktivnost će se realizovati i u narednom periodu.

Reč je o neposrednom prijemu vojnika iz evidencije regionalnih centara Ministarstva odbrane, pa potencijalni kandidati moraju biti državljani Republike Srbije, koji su dobrovoljno odslužili vojni rok sa oružjem i mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima zaključiće se ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora o radu na tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina života.

 

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan