Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Obnovljena sala za fizičko u karlovačkoj osnovnoj školi

Osnovna škola „23. Oktobar“ u Sremskim Karlovcima je zahvaljujući sredstvima dobijenim preko konkursa Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, rekonstruisala fiskulturnu salu, obezbedivši na taj način kvalitetnije i bezbednije uslove za odvijanje nastave fizičkog vaspitanja.

Potpredsednik Pokrajinske vlade AP Vojvodine Miroslav Vasin je tokom današnjeg obilaska sale naglasio da su Pokrajinska vlada i Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, u prethodnom periodu, podigli, rekonstruisali ili obnovili 98 objekata fizičke kulture u Vojvodini, bilo da se radi o sportskim halama, školskim salama i drugim objektima za sport.

- Ovakvi projekti, poput rekonstrukcije fiskulturnih sala, pokazuju kolika je briga Pokrajinske vlade za omladinu, za mogućnost da se mladi bave sportom, ali naravno i da đaci imaju obezbeđene sve uslove da sprovode nastavu fizičkog vaspitanja u objektima poput sale u karlovačkoj školi - rekao je Vasin.

Govoreći o dosadašnjem ulaganju u opštinu Sremske Karlovce, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nebojša Malenković je podsetio da je samo u toku prethodne godine na javnim konkursima Uprave, opštini Sremski Karlovci opredeljeno oko 55 miliona dinara za različite infrastrukturne projekte poput sanacije Sremske ulice, izgradnje vodovoda sa buster stanicom i naravno rekonstrukcije fiskulturne sale.

- Pokrajinska vlada snažno podržava razvoj Sremskih Karlovaca, a samo za rekonstrukciju sale izdvojili smo oko 11, 8 miliona dinara. Zadovoljstvo mi je da ovom prilikom mogu da najavim da ćemo već naredne nedelje otvoriti nov i moderan vrtić u Sremskim Karlovcima,

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan