Od 1. decembra na snazi zabrana ulaska motornih vozila u KCV

Od 1. decembra na snazi zabrana ulaska motornih vozila u KCV

U Кliničkom centru Vojvodine je počela sveobuhvatna rekonstrukcija na zgradama Кlinika za interne bolesti, Кlinike za vaskularnu hirurgiju, Кlinike za neurohirurgiju kao i Кlinike za anesteziju, intenzivnu terapiju i terapiju bola.

Iz pres službe te zdravstvene ustanove javljaju da su uz maksimalne napore iskoristili sve postojeće prostorne kapacitete, te su navedene klinike do završetka radova iseljene i premeštene u objekte drugih organizacionih jedinica KCV, čime je, navodi se, obezbeđeno kontinuirano, nesmetano odvijanje procesa rada i pružanje usluga korisnicima.

Ovim putem, obaveštavaju građane i javnost da će u KCV, počev od nedelje, 1. decembra 2019. godine, stupiti na snagu zabrana ulaska motornih vozila radnim danima u periodu od 7 do 15 časova, zbog navedenih građevinskih radova.

Zabrana se ne odnosi na vozila hitne pomoći, druga službena vozila koja su u funkciji pružanja zdravstvene zaštite i motorna vozila kojima se prevoze nepokretni i teško pokretni pacijenti.

Ova zabrana biće na snazi sve vreme tokom trajanja radova na rekonstrukciji objekata u kompleksu KCV.

– Molimo sve korisnike usluga Кliničkog centra Vojvodine za strpljenje i razumevanje do završetka radova – kaže se na kraju saopštenja. 

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Tufna

  pre 663 dana i 3 sata

  Najveci olos je na funkcijama u KCV!

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Dušanka

  pre 662 dana i 18 sati

  Neznam samo koliko je javnost obaveštena da nisu samo u pitanju korisnici usluga već i zaposleni u ovoj ustanovi što će stvoriti niz propratnih komplikacija s obzirom na i ovako ograničen prostor za parkiranje oko kliničkog centra. Dobijen je samo mali broj propusnica za "izabrane" a oni drugi ako budu imali sreće moći će da plaćaju parking svaki dan ako budu imali sreće da i tu" ubodu" slobodno mesto,što je u najeftinijoj varijanti-zoni 8 puta45 dinara svaki dan,što je daleko više od povećanja i ovako ispod prosečnih plata za one na nižim pozicijama. Sad će se opet pokrenuti komentari tipa "a zašto mora autom do posla"!? S obzirom na situaciju u javnom prevozu a da ne spominjemo u zadiranje u prava svakog građanina koji svojim radom želi samo da na pošten i regularan način zaradi za elementaran i pristojan život svaki komentar je izlišan.

  Oceni komentar:
  0
  0