Od sredine iduće sedmice postepeno hladnije

Od sredine iduće sedmice postepeno hladnije

Sunčano i toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 5, a maksimalna do 19 stepeni.

VOJVODINA: Pretežno sunčano i relativno toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni, u južnom Banatu umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura 3, a maksimalna 20 stepeni.

SRBIJA: Ujutru ponegde magla, sa većom šansom u zapadnoj i južnoj Srbiji. Tokom dana pretežno sunčano sa malo oblaka i toplo za ovo doba godine. Vetar slab jugoistočni, u pomoravlju i podunavlju i južnom Banatu povremeno umeren. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura -1, a maksimalna 21 stepen.

NAREDNIH DANA: Početkom naredne sedmice pretežno sunčano i toplo za ovo doba godine uz maksimalnu temperaturu oko 20 stepeni, što je znatno iznad proseka. Duvaće umeren jugoistočni vetar u pomoravlju i podunavlju, a u jutarnjim satima je moguća magla na zapadu i jugu Srbije. Od sredine iduće sedmice postepeno hladnije.

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA: Biometeorološke prilike će pogodovati većini hroničnih bolesnika. Izvestan oprez se savetuje srčanim bolesnicima, kao i astmatičarima u jutarnjim satima. Povećana koncentracija se preporučuje svim učesnicima u saobraćaju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan