OGLASI ZA POSAO: Traže se magacioneri, higijeničarke, maseri...

OGLASI ZA POSAO: Traže se magacioneri, higijeničarke, maseri...

I ovog meseca prelistavamo za vas oglase novosadskih firmi koje tragaju za zaposlenima, a izdvajamo samo one za koje je jasno navedena plata. Ponuda je šarolika, u ugostiteljstvu i trgovini standardno traže pojačanje, a da li će novozaposleni biti i adekvatno plaćeni, procenite sami.

Opšti zaključak, pregledajući sve oglase (a najviše je onih gde se plata ne navodi) je da se neprestano traže komercijalisti, magacioneri, prodavci, pomoćni radnici u trgovinama i svi profili iz ugostiteljske delatnosti. Tek tu i tamo, oglasi su prošarani nekom drugom pozicijom.

Za visokoobrazovane kadrove retko kada se javno nudi plata, a ovog puta smo izdvojili HBT Engineering, firmu koja traga za građevinskim inženjerom, kojem je spremna da ponudi od 100 do 130.000 dinara.

Kuvaru koji se zaposli u restoranu "Bašta" sleduje plata od 50 do 80.000 dinara, dok konobar/šanker u igraonici Sova Gaming može da očekuje 40.000 mesečno.


Pica majstor – kuvar
 u kafe piceriji Manoir zarađivaće od 65 do 80.000 dinara, dok će nešto bolje proći prodavac u MMM Pizza Group, jer je njemu namenjena plata od 65 do 95.000 dinara.

Serviser rashladnih uređaja u firmi Cool Beer može da zaradi 100.000 mesečno, a agent prodaje u Pure Home od 60 do 100.000 dinara.

Evo još nečega za majstore svog zanata. Električar – instalater u Quattro Elektro biće plaćen od 500 do 1.000 evra (satnica).

Magacioneri i komercijaliste su i u ovom periodu potrebni raznim firmama, a izdvajamo jedan oglas za magacionera, za koji je navedena plata od 600 evra, a u pitanju je firma Stiga d.o.o. (TIM Centar d.o.o.).

Pomoćni radnik u veleprodaji biće plaćen 60.000 dinara u Univerexportu, dok vozač – dostavljač u T&M NS može da očekuje od 65 do 75.000 dinara mesečno.

Za masere "nema zime", a ako želite da "upadnete" u već razrađenu priču, salon za masaže Bliss nudi platu od 70 do 120.000 dinara.


NS hotels doo
traga za higijeničarkom, za koju je predviđeno mesečno primanje od 50 do 55.000 dinara, dok identičnu svotu nude i za sobaricu.

Centru Živeti uspravno potreban je personalni asistent, a predviđena plata je 50.000 dinara.

Poslovi koji podrazumevaju rad od kuće veoma su česti, a takvima su i ponuđene najveće plate, koje nekada idu i do nekoliko hiljada evra. U njima dominiraju profili IT struke, ali ima i raznih drugih pozicija, kao što su kreatori sadržaja, dizajneri i sl.

Naravno, možete i sami pregledati sve aktuelne oglase za posao koji su postavljeni na našem portalu, a koji se redovno ažuriraju, te biti pravovremeno informisani čim bude postavljen neki koji vam odgovara.

Oceni vest:
5
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Truli sistem - kritika "naprednog" društva

  pre 437 dana i 18 sati

  Ovaj narod se školovao za stručna zanimanja.
  Međutim, politika zapošljavanja je takva da se traži bilo ko, za minimalnu nadnicu.
  E, pa gospodo sa SIZ-a za zapošljavanje, briga me kako se sada nazivate i kako se nazivaju vaše "pozicije". Znam samo da referent ima sekretaricu a da ona ima svog asistenta (svoju sekretaricu za opštenje sa besposlenim) .
  I dok vi zapošljavate i vodate po putovanjima svoju rodbinu, ostali mogu samo da vam kažu:
  - Zapošljavajte sad migrante na ovakve "pozicije"!

  Oceni komentar:
  2
  20
 • Jare

  pre 436 dana i 20 sati

  Nedo Bog da vam treba neko sa fakultetom

  Oceni komentar:
  0
  12