Ombudsman traži dokaze od novosadske policije povodom smrti Milovana Ivića

Ombudsman traži dokaze od novosadske policije povodom smrti Milovana Ivića

Zaštitnik građana pokrenuo je po sopstvenoj inicijativi postupak kontrole zakonitosti i pravilnosti rada Policijska uprave u Novom Sadu povodom smrti mladog Novosađanina, saopšteno je danas iz njegove kancelarije.

Ombudsman se obratio PU Novi Sad reagujući na izjave u medijima, u kojima je majka preminulog Milovana Ivića navela optužbe na postupanje policijskih službenika u Novom Sadu prilikom hapšenja njenog sina 2. maja 2018. godine, javlja N1. Zaštitnik građana zahteva da PU Novi Sad dostavi sve relevantne informacije, potkrepljene odgovarajućim dokazima u vezi ovog slučaja.

Televizija N1 podseća da je početkom maja prošle godine, telo  Milovana Ivića (28) pronađeno između zgrada u Gagarinovoj ulici. I pored teških telesnih povreda i dokaza da je mladić brutalno pretučen, između ostalog i u policijskoj stanici - zaključak i novosadskog tužilaštva i apelacije je da je mladić preminuo od kombinacije alkohola i lekova u krvi. Majka Milovana Ivića ipak ne odustaje od toga da istinu o okolnostima sinovljeve smrti potraži pred sudom.

Oceni vest:
7
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Novosadjanin

  pre 1453 dana i 12 sati

  Nasli ga preduziranog jeli je sin bio teski narkoman a sad mami treba para od drzave.

  Oceni komentar:
  7
  2
 • Diana

  pre 1047 dana i 16 sati

  Moj sin nije bio narkoman. Toksihološkom analizom nisu nađene ni lake ni teške droge. A ovaj jadnik što lupa gluposti, da li zna da moj sin nije ni živeo u Novom Sadu. Analizom obdukcije je dokazano da patologa ni jednu vidnu povredu nije opisao i da je moje dete preminulo od udaraca. Ovaj što piše bolesni komentar, zašto ne stavi ime i prezime, izgleda da mu fali heroin a nema se para.

  Oceni komentar:
  0
  1