ONLAJN KURS: Besplatna škola programiranja za mame

ONLAJN KURS: Besplatna škola programiranja za mame

Tokom tromesečne onlajn obuke, mame će imati priliku da kroz tutorijale i rad s mentorima nauče da programiraju i vladaju HTML, CSS i Java Script programskim jezicima.

Program pod nazivom "Mama programira", koji je pokrenulo udruženje građana "Centar za mame", sprovodi se uz podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i u saradnji sa Krojačevom školom veb dizajna i veb programiranja.

Program je namenjen mamama koje u neformalnom obrazovanju vide priliku da svoja dosadašnja znanja oblikuju ili razviju i polaznicama koje razmišljaju o promeni poziva i prelasku u IT prasku.

- U periodu od marta do maja 2017. godine, bićete u prilici da same organizujete svoje vreme posvećene programu, da odaberete termine rada s mentorima jedan na jedan, da se upoznate s konceptom učenja na daljinu i, što je najvažnije, nakon obuke, umećete da programirate – poručuje se u pozivu.

Da biste se prijavile za učešće na programu potrebno je da ste mama, da imate i umete da koristite računar i snalazite se na internetu, da imate na raspolaganju nekoliko sati nedeljno i volju da naučite nove stvari. Takođe, potrebno je da se obavežete da ćete sva tri kursa završiti u predviđenim rokovima, odnosno da ćete završavati po jedan kurs svakog meseca.

Iako su kursevi besplatni za primljene mame, pre početka obuka obavezna je uplata zaloga u iznosu 10.000 dinara, koja će po završetku programa biti vraćena svakoj učesnici koja je završila sve kurseve. U slučaju da polaznica prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, već se koristiti za podršku radu Centra za mame, udruženja građanki i građana koje se zalaže za prava mama. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

KAKO DA SE PRIJAVITE: "Zbog ograničenog broja mesta za polaznice, bićemo u prilici da primimo dvadeset mama koje će u punom kapacitetu završiti obuku. Da biste se prijavile, potrebno je da popunite ovaj onlajn upitnik najkasnije do 5. marta 2017. u podne. Za sva dodatna pitanja i potrebne informacije budite slobodne da nas kontaktirate na ," poručuju iz "Centra za mame".

Originalni izvor: gdeinvestirati.com

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • anastasija

  pre 2476 dana i 3 sata

  Gde se moze naci vise informacija o ovoj obuci, posto na njihovom sajtu ne pise nista. Kako i koliko casova ima nedeljno, gde, kakve su nase obaveze, ko drzi kurseve? Dajte jos informacija.

  Oceni komentar:
  0
  1