OPREZ: Manijak snimao devojčicu i ženu u svlačionici bazena na Spensu

OPREZ: Manijak snimao devojčicu i ženu u svlačionici bazena na Spensu

Tokom vikenda na zatvorenom bazenu Spensa desio se jeziv događaj. Prema tvrdnjama jedne naše sugrađanke, nepoznata osoba je u kabini na bazenu snimala nju i njenu maloletnu sestru dok su se presvlačile.

Prenosimo vam deo njene objave sa Fejsbuka u kojem je opisala šta se sve dogodilo tog dana.

Muž, moja maloletna sestra i ja smo juče bili na kupanju. Nakon kraja smene, otišli smo da se presvučemo u kabinu, a nas dve smo zajedno bile u istoj kabini. Kad sam skinula jedan deo kupaćeg, pogledala sam iznad kabine i videla mušku ruku kako drži kameru. Sestra od 12 godina bila je potpuno gola. Ona se istraumirala, ali i ja. Dotični je pobegao na druga vrata jer kabine imaju dva izlaza, pa nisam uspela da ga vidim. Muž je pozvao upravnika, kako bi ga možda preko snimaka kamera našli. Upravnik je tvrdio da bezbednosne kamere u hodniku gde su ormarići i kabine ne postoje, zato što se tuda deca šetaju u kupaćim kostimima?! Gospodin nas je slagao i stavio nam do znanja da ga ne zanima koje snimao golo dete u pubertetu. Na snimku se sigurno može videti ko je izleteo iz kabine jer sigurno nije lagano odšetao s lica mesta ‒ napisala je uznemirena sugrađanka.

Nakon svega, ona se obratila policiji koja je od svih troje uzela izjave i obavestila ih da će sprovesti istragu. Povodom ovog užasa, koji podsećamo, ne dešava se prvu put u svlačionicama ili kabinama Spensa, portal Moj Novi Sad je zatražio odgovor od JP SPC "Vojvodina".

Određen pritvor radniku Spensa koji se sumnjiči za fotografisanje devojčice u svlačionici

U celosti vam prenosimo šta smo dobili kao odgovor od portparolke ovog javnog preduzeća.

Nakon konsultacija sa nadležnim i stručnim službama Javnog preduzeća SPC "Vojvodina" obaveštavam vas da kao pravni subjekt čiji prostor je obezbeđen video nadzorom naša obaveza je da snimljeni materijal čuvamo i na zahtev, stavimo na uvid ovlašćenom policijskom službeniku, sve u skladu sa Zakonom o privatnom obezbeđenju. Tako ćemo postupiti i u ovom neprijatnom događaju. Sa žaljenjem smo primili informaciju o ovom veoma uznemirujućem događaju. Učinićemo sve da se ceo slucaj rasvetli, sa namerom da se ovakve scene više ne ponove ‒ navedeno je u odgovoru.

Policija se još uvek nije oglašavala povodom ovog slučaja.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan