"Opušteni četvrtak" na Štrandu: Glumačke radionice za decu i psihološko savetovalište za mame

"Opušteni četvrtak" na Štrandu: Glumačke radionice za decu i psihološko savetovalište za mame

U četvrtak, 4. avgusta, od 18 do 20 časova, udruženje Mame Novosađanke organizuje drugi događaj u okviru "Opuštenog četvrtka" – serije besplatnih radionica na Štrandu namenjenih deci i mamama.

Radionica koju ovo udruženje najavljuje za 4. avgust, zove se "Glumite sa nama", a sastoji se od glumačke radionice za decu – koju će držati Ružica Bojović, diplomirana glumica lutkarka – kao i psihloškog savetovlišta za mame, koje će voditi Dragana Milošev, master psiholog. Obe su, pored toga što su stručnjaci u svojim oblastima, i mame iz Fejsbuk grupe Mame Novosađanke.

Dobrodošli su svi zainteresovani, bez obzira na uzrast dece, poručuje se u saopštenju, te naglašava da je potrebno poneti peškire za decu, jer će se na radionici sedeti na travi. Takođe, za sve učesnike obezbeđena je negazirana mineralna voda, a radionice su besplatne.

U slučaju lošeg vremena, događaj se seli u prostor rođendaonice "Pozorište Teatrilo".

Radionice "Opušteni četvrtak" održavaće se do kraja leta na Štrandu, na razne teme. Za sledeći četvrtak organizatorke najavljuju fitnes vežbe, a za dva četvrtka decu na istom mestu očekuje kreativna Lego radionica, kao i pravljenje dečijih frizurica, dok se za poslednji četvrtak u avgustu planira plesna radionica za mame, tate i decu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan