OSNOVNI SUD: Darijanu Musiću još osam meseci robije

OSNOVNI SUD: Darijanu Musiću još osam meseci robije

Ubica dobio još osam meseci kazne zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu.

Darijan Musić (28), koji služi kaznu od 35 godina zatvora zbog teškog ubistva dugogodišnje devojke Vladislave Červenko (25), danas je u Osnovnom sudu u Novom Sadu osuđen na osam meseci robije. Ovog puta zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu Slobodanu Marinoviću, februara 2012. godine u centru Novog Sada. Istovremeno, on i Radomir Babin, takođe iz Novog Sada, oslobođeni su optužbe za nasilničko ponašanje.

Obrazlažući presudu, sudija Nataša Nikolić je kazala da je na suđenju dokazano da je Musić naneo teške povrede Marinovu prilikom sukoba u ulicama Laze Telečkog i Mite Ružića. Smatrajući da nije dokazano da su se Musić i Babin nasilnički ponašali, te optužbe su oslobođeni.

Zamenik osnovnog javnog tužioca je u završnoj reči tražila da se Musić za oba krivična dela oglasi krivim i da mu se izrekne jedinstvena kazna od dve godine i dva meseca, dok je njegov branilac Pavle Mušicki tražio da Musić bude oslobođen za oba krivična dela, smatrajući da nema dokaza.

Musić je na završetak glavnog pretresa i izricanje presude doveden iz Kazneno-popravnog zavoda u Požarevcu, gde izdržava 35-godišnju kaznu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan