Otvaraju se prostorije korisničkog centra "Novosadske toplane", obavezne maske i rukavice

Otvaraju se prostorije korisničkog centra "Novosadske toplane", obavezne maske i rukavice

Nakon ukidanja vanrednog stanja u Republici Srbiji, iz JKP "Novosadska toplana" javljaju da se od ponedeljka, 11. maja, otvaraju prostorije Korisničkog centra u Ulici Vladimira Nikolića broj 1.

– U cilju očuvanja postignutih rezultata kao i daljeg sprečavanja širenja virusa Kovid-19, "Novosadska toplana" nastaviće sa striktnim sprovođenjem svih preporučenih mera. S tim u vezi, poseta Korisničkom centru biće moguća uz obavezno korišćenje zaštitnih maski i rukavica. Takođe će se striktno poštovati mera fizičke distance, broj korisnika u prostorijama biće ograničen, dok će eventualni red za prijem biti formiran na otvorenom, ispred Korisničkog centra, uz obavezno poštovanje fizičke distance od 2 metra – kaže se u saopštenju. 

Za prijem pošte, dodaje se, i dalje ostaje otvoren šalter Pisarnice preduzeća, radnom danima od 7 do 15 časova, bez mogućnosti ulaska u prostorije i uz sprovođenje preporučenih mera zaštite.

– Molimo korisnike usluga, posebno ukoliko imaju bilo kakve simptome respiratorne infekcije, da se za sva pitanja i reklamacije Preduzeću i dalje obraćaju telefonskim ili putem mejla, kako bismo svaku mogućnost širenja virusa neposrednim kontaktom sveli na minimum – kažu u "Toplani"

VAŽNI TELEFONI: Za sve informacije, kao i prijavu reklamacija na kvalitet usluge, korisnicima su otvoreni brojevi telefona 423 712, 420 853 i broj 0800 100 021, svakog dana od 6 do 22 časa. U slučaju curenja na kućnoj instalaciji, zbog hitnosti intervencije i dostupnosti telefona korisnicima 24 sata, potrebno je pozvati na broj telefona 4881 105, koji je na raspolaganju isključivo za tu vrstu prijave. Korisnici "Toplani" mogu da se obrate i putem mejl adrese .

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan