Otvoren poziv za besplatne obuke za web i grafički dizajn

Otvoren poziv za besplatne obuke za web i grafički dizajn

Besplatne obuke iz osnova web i grafičkog dizajna održaće se od kraja septembra do kraja decembra, kroz program od 12 radionica.

Poziv je otvoren za sve, bez obzira na završenu školsku spremu, znanje ili iskustvo u oblasti IT-a. Radionice će se održati u Novom Sadu, Bečeju, Temerinu i Pančevu. Namenjene su pre svega mladima od 15 do 30 godina, ali i starijima koji su dugotrajno nezaposleni.

Prijave će se primati do 15.09.2017.godine

Više informacija o projektu možete saznati na www.designyourjob.org a o uslovima konkursa, samoj obuci i prijavne formulare koje je nephodno popuniti, možete pronaći OVDE.

Obuke se realizuju u okviru projekra „Design your job II“ koji je podržan od strane EU kroz Erazmus + program i  koji se realizuje na prostoru Srbije, Hrvatske i Albanije.

Cilj projekta je unapređenje zapošljivosti pre svega mladih ljudi, kroz razvoj i testiranje specifičnih IT programa (razvoj web stranice / dizajn i grafički dizajn) traženih na tržištu rada, koji takođe mogu biti korišćeni za sistemsku prekvalifikaciju / dokvalifikaciju nezaposlenih osoba.

Projekat realizuje Центар за омладински и друштвени развој„RES POLIS“ iz Novog Sada zajedno sa partnerima.

 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan