Ovi horoskopski znaci umeju da budu okrutni

Ovi horoskopski znaci umeju da budu okrutni

Neki horoskopski znaci će vas ostaviti kada najmanje budete očekivali, i neće im biti žao.

Ovan

Rođeni u znaku Ovna često vole da pokazuju koliko su opasni. Oni veruju da su pravila tu da bi se kršila i vole testirati koliko daleko mogu ići bez da osete posledice.

Bik

Iako su često vrlo nespretni, Bikovi su jedan od najopasnijih horoskopskih znakova. Tvrdoglavi su i napraviće sve da bude po njihovom bez obzira na to kako bi se drugi mogli osećati.

Rak

Možda niste očekivali da ćete videti privržene i osećajne Rakove na ovoj listi, ali i oni imaju podlu crtu koju odlično skrivaju. Rakovi najčešće pokažu svoje pravo lice kada to najmanje očekujete.

Devica

Često se hvale svojim visokim moralnim standardima, ali to nipošto ne znači da su sveci. Device su vrlo ograničene i izbirljive, i ako nešto nije po njihovom, samo će otići bez objašnjenja.

Strelac

Strelcima je njihova sloboda najbitnija i mrze kada ih neko kontroliše. Ako ste smetnja njegovim planovima, rešiće vas se u najkraćem mogućem roku.

Jarac

Niko nema misteriozniju ličnost od Jarca, što ga čini najopasnijim znakom na ovoj listi. Njegovi postupci najčešće su vrlo nepredvidljivi i s njim uvek morate biti na oprezu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan