Ovo su horoskopski znaci koji ne znaju da kontrolišu emocije

Ovo su horoskopski znaci koji ne znaju da kontrolišu emocije

Izgleda da bi astrologija mogla imati veze sa tim da li se neke osobe čine kao da sve imaju pod kontrolom, druge reaguju impulsivno, ponašaju se potpuno iracionalno i ne znaju kontrolisati svoje emocije.

Blizanci

Blizanci za sebe vole da misle da su slobodnog duha, vole da isprobavaju nove stvari i menjaju grupe pa stoga nikad ne provedu previše vremena s nekom određenom osobom.

Ali, to ne znači da se s lakoćom nose sa svim situacijama. Plašljivi su i često im treba puno potvrđivanja, kaže astrološkinja Emili Njuman, dodajući da ako Blizanci ne dobiju ono što žele, uspaniče se i počnu se ponašati iracionalno.

Blizanci previše razmišljaju, boje se da kažu nešto da ne bi bilo pogrešno i da ne bi razočarali ljude oko sebe.

Škorpija

Škorpije takođe teško kontrolišu svoje emocije. Njihova intenzivna strast i dubina osećaja često ih teraju da se ljute ili zameraju drugima, kaže astrološkinja Rejčel Kler.

Oni su takođe neverovatno pažljivi, tako da se često prilagođavaju tuđim tajnama, ali ponekad će zbog osećaja da sve nose na svojim leđima početi da pucaju pod pritiskom.

Ribe

Ribe su po prirodi osećajne i nežne – ali samo ako se slažete s njihovom vizijom i stavom. Njuman navodi da osobe u ovom znaku vole iz srca, iskreno i žele da žive u bajci.

Ribama je jako stalo do drugih ljudi i isto žele zauzvrat, ali ako to ne dobiju, mogu postati jako iracionalni. Tada ne slušaju druge i postanu pasivno agresivni kada se stvari ne razvijaju onako kako oni žele.

Lav

Lavovi su strastveni pa može biti prilično zabavno u njihovom društvu, ali upravo je ta strast ono što ih ponekad čini iracionalnim. Lavovi znaju biti prilično dramatični i kada neko preispituje njihovu vrednost, odmah su spremni za borbu. Ponašaju se impulsivno i neverovatno su tvrdoglavi.

Kler dodaje da osobe rođene u ovom znaku uvek misle samo na ono što je najbolje za njih. Ako ih neko kritikuje, Lavovi će to shvatiti kao lični napad i tada možete zaboraviti na razuman razgovor.

Jarac

Jarčevi su rođeni lideri i jedan od njihovih najboljih osobina jeste osećaj odgovornosti. Međutim, budući da uvek žele da budu na vrhu lestvice uspeha, više paze na to što drugi misle o njima.

Postanu iracionalni kada pokušaju udovoljiti svima drugima, a mogu početi i da lažu ili "savijaju’" istinu kako bi se učinili sposobnijimšto ih može dovesti u nevolje – rekla je Njuman za Best life.

Devica

Iako Device izgledaju sabrano i stabilno uvek, one mogu biti veoma iracionalne. One neprestano žele da budu savršene i vole da sve bude na svom mestu, ali ako nešto pođe po zlu, Device bi mogle doživeti krah.

Njihova promenjiva priroda ih tera da se stalno predomišljaju, a uz to preterano razmišljaju o svakoj reči koju izgovore – rekla je Kler. Savršenstvo se ne može uvek postići, pa će Device biti u silaznoj putanji kada ne mogu postići željeni ishod.

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan