Ovo su najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak

Ovo su najbolji prijatelji za svaki horoskopski znak

Pročitajte ko je idealan prijatelj za vas u Zodijaku.


Ovan

Glasnom i aktivnom Ovnu potrebna je njegova suprotnost u najboljem prijatelju, a to je Vaga. Oba znaka mogu da nauče jedan od drugog.

Bik

Bikovi se lako pogube i zato im treba neko ko će ih moći da vrati u stvarnost. Za to su idealne Device, čiju iskrenost i praktičnost Bikovi jako cene.

Blizanci

Blizancima su Blizanci najbolji par, ali vole da se druže i s Vodolijama. Njihov najbolji prijatelj trebalo bi da ih prati na svim nivoima.

Rak

Rakovi vole dobre zabave, a to je nešto što će dobiti u prijateljstvu sa Škorpijama. Njima zabave čak služe da se povežu na dubokom i značajnom nivou.

Lav

Lavove najbolje razumeju oni rođeni u znaku avanturističkog i strastvenog Strelca. Njihova veza dolazi iz toga što se tako dobro razumeju, a i zato jer cene mišljenja i stavove onog drugog.

Devica

Škorpija je najbolji izbor za Device. Zajedno vole da otkrivaju svet i uživaju u dugim razgovorima o istinama koje su zajedno shvatili.

Vaga

Vage vole prijatelje uz koje se mogu da opuste i budu ono što jesu. Uz to, potrebno im je i divljenje svojih prijatelja i družiće se sa svima koji im govore kako su divni, a to najbolje radi Bik.

Škorpija

Obično su najsrećniji s najboljim prijateljem – Ribom. Žude za dubokim i trajnim prijateljstvima i žele svoje prijatelje da poznavaju bolje od ikog drugog. Prijatelje doživljavaju jako ozbiljno.

Strelac

Ovan je savršen prijatelj za Strelca. Zajedno će se puno smejati i inspirisati. Ako se međusobno poštuju i ne svađaju oko toga ko je bolji, mogu dugo da traju.

Jarac

Oni moraju da pronađu nekoga ko je pun razumevanja i ko ih može da nauči da se otvore. Devica je najbliža Jarcu po shvatanju sveta.

Vodolija

Oni se najbolje slažu s Lavom. Osetljivi su na slične stvari i osećajni, a i jedno drugom će uvek da ponude rame za plakanje.

Ribe

Ribe se najbolje slažu s Vodolijama jer su oboje slobodnog duha, a i niko ne može tako duboko da razume Ribe kao Vodolija.

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan