"PANCIR" FOLIJE: STRAHOVITA ZAŠTITA UZ TANKOVITU CENU

"PANCIR" FOLIJE: STRAHOVITA ZAŠTITA UZ TANKOVITU CENU

Ukoliko želite da obezbedite svoj dom ili poslovni prostor, imamo sjajno rešenje za vas – kako da to uradite brzo i jednostavno, a da s druge strane bude efikasno, kvalitetno i pristupačno. Otkrivamo vam neke trikove u obezbeđivanju lične imovine.

Ako ste pomislili na video nadzor, onda ovo nije tekst za vas. Međutim, postoje i drugi načini kako da zaštitite svoju imovinu. Jedan od načina su "pancir" folije, popularno nazvane i anti-vandal folije. Nezaštićena stakla svakog objekta su najbolji način za upad i krađu, stoga pancir folija predstavlja odlično rešenje zaštite.

Iz prakse je pokazano da pancir folija usporava i otežava provalnika da upadne u objekat putem razbijanja stakla i potencijalne krađe. Uz kombinaciju sa video nadzorom i alarmnim uređajem, pancir folija na staklu doprinose krajnjoj bezbednosti. Estetski izgledaju neprimetno, a staklo zadržava normalan izgled kao da nema folije, ali postoje i reflektujuće sigurnosne folije sa toplotnom zaštitom i efektom ogledala. Tako da imate dvostruku zaštitu, štitite sebe od prekih pogleda drugih – bez žrtvovanja vašeg pogleda, ali i od toplote. Na taj način štite i svoj novčanik, jer je dokazano da folije utiču na snižavanje troškova grejanja i hlađenja.

Staklo sa bezbednosnom folijom se mnogo teže lomi, a u slučaju lomljenja, folije omogućavaju da se razbijeno staklo zadrži na mestu, odnosno u jednom komadu tj. sprečavaju razletanje sitnih delova.  To bi značilo da će staklo prsnuti, ali će istovremeno onemogućiti provalnika da uđe ili odnese bilo šta iz vašeg poslovnog prostora, objekta ili lokala. U zavisnosti od intenziteta udarca staklo se može slomiti, ali prilikom lomljenja se smanjuje rizik od povreda na taj način možda štitite i provalnika, jer folije sprečavaju eventualne telesne povrede koje mogu nastati usled lomljenja i raspršivanja stakla. Međutim, ipak ste time zaštitili pre svega sebe.

Ugradnja ovakve vrste zaštite zapravo je dobra investicija, jer šteta nakon eventualne provale može biti neuporedivo viša od cene koju ćete platiti za sigurnosne folije za stakla. Folije se najčešće montiraju na izloge objekata u kojima postoji vredna roba, kao što su zlatare, menjačnice, banke i slično, odnosno od malih prodavnica do velikih kompanija, od ugostiteljskih do obrazovnih ustanova.

Primena sigurnosnih folija može znatno da umanji ili potpuno eliminiše opasnost i štetu od razbijanja stakla. S toga zaštite sebe i svoj dom ili poslovni prostor na lak i jednostavan način, a pre svega jeftiniji od drugih oblika zaštite.

PORUČITE ŠTO PRE: Zaštitne ili "pancir" folije u našem gradu distribuira i prodaje kompanija Craft Marketing, a više informacija možete pronaći na njihovom sajtu, ili na brojeve telefona 021 639 78 29 ili 060 33 88 060.

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan