"PARKING SERVIS": Radnicima na terenu pridružili se i zaposleni iz administracije (FOTO)

"PARKING SERVIS": Radnicima na terenu pridružili se i zaposleni iz administracije (FOTO)

Zimska služba JKP "Parking servis" od prvih padavina neprestano uklanja snežni pokrivač sa javnih parkirališta i posipa so na prilazu garaži i parkiralištima koja se nalaze u zoni naplate, javljaju iz ovog gradskog preduzeća.


Kako se navodi u saopštenju, radnici su angažovani u smenama na čišćenju parking mesta, u čemu pomaže i mehanizacija koja se sastoji od deset specijalnih vozila.


- Sa povećanim obimom padavina radnicima na terenu su se pridružili i zaposleni iz administracije, odnosno angažovani su svi raspoloživi kapaciteti Preduzeća, kako bi obezbedili da parkirališta budu u funkciji – 
kažu u "Parking servisu".


Čišćenje parkirališta od snega u zoniranim delovima grada obavlja se po planu rada koji ovo preduzeće dobija na dnevnom nivou od Zimske službe grada Novog Sada i u skladu sa drugim javnim preduzećima, kažu iz "Parking servisa", dodajući da su prioritet parking mesta kod zdravstvenih ustanova, garaža kod Srpskog narodnog pozorišta, zatvoreno parkiralište na Trgu galerija i parking mesta u centru grada.

NA TERENU I EKIPE "ZELENILA". Zimska služba JKP "Gradsko zelenilo" sa 145 radnika i 30 vozila mehanizacije od jutros u 5 časova nalazi se na terenu. Dok traje ledeni talas svi resursi preduzeća stavljeni su na raspolaganje Zimskoj službi. Sneg se uklanja sa autobuskih stajališta, sa staza u parkovima, Petrovaradinske tvrđave, gradskih trgova i prilaza mostovima, javljeno je danas iz pres službe "Gradskog zelenila".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan