PARKING SERVIS: Uskoro "NS bike" stanica i na Bulevaru Evrope

PARKING SERVIS: Uskoro "NS bike" stanica i na Bulevaru Evrope

Činjenicu da je bicikl uvek bio omiljeno prevozno sredstvo u Novom Sadu potvrđuju i najnovija informacija da JKP "Parking servis" uskoro otvara 14. stanicu za iznajmljivanje ovih popularnih dvotočkaša.

Sistem za iznajmljivnje bicikala "NS bike" ima više od 5.000 korisnika, a bicikli su samo prošle sezne iznajmljeni više od 20.000 puta.

- Odlučili smo da postavimo još jednu stanicu za iznajmljivanje bicikala, na Bulevaru Evrope. Ona će uskoro upotpuniti sistem od ukupno 13 stanica. Na taj način će i ovaj deo grada, koji inače ima veoma dobre biciklističke staze, biti povezan sa ostalim delovima grada – rekao je za "Novosti" Radovan Jeknić, rukovodilac Službe za odnose sa javnošću JKP "Parking servis".

Sve stanice su automatizovane i iznajmljivanje bicikala omogućeno 24 sata.

- Novi korisnici koji žele da koriste ovaj vid prevoza, mogu se registrovati na blagajni našeg preduzeća u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka do subote, kao i na "NS bike" stanici kod "Spensa", od utorka do subote, od 8 do 16 časova – kazao je Jeknić.

Na taj način mogu da dobiju čipovane korisničke kartice po povlašćenoj ceni od 600 dinara, što omogućava iznajmljivanje bicikala za 30 dinara za sat vremena, odnosno 170 dinara za ceo dan.

Od ove sezone korisnici mogu da se opredele i za sezonsku pretplatu po ceni od 1.100 dinara, koja im omgućava da svakodnevno iznajme bicikl u trajanju od dva sata.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan