PATIKE: Proverili smo mogu li povoljno da se kupe u sportskim prodavnicama

PATIKE: Proverili smo mogu li povoljno da se kupe u sportskim prodavnicama

Proleće je godišnje doba kada većina Novosađana razmišlja o kupovini novih patika za sebe ili za članove svoje porodice. Dobra vest je da je većina sportskih prodavnica odlično snabdevena kako prošlogodišnjim, tako i ovogodišnjim modelima. Novosađani koji ovih dana planiraju da ih kupe trebalo bi da znaju da u većini prodavnica ima sniženja, ali nisu svuda isti modeli sniženi.

Zbog toga treba obići više prodavnica i budući da postoji zaista velika ponuda, sigurni smo da ćete povoljno naći baš onaj model koji vam se dopada...

 

"Sport Vision"

Pored prepoznatljivih brendova "Nike", "Adidas", "Champion", "New Balance", "Reebok", "Ellesse" i "Umbro", ovde mogu da se nađu i patike za fudbal, basket ili košarku, ali i za trening i trčanje. Dobro su snabdeveni i sa "lifestyle" sportskom obućom koja su odličan saveznik za svakodnevne odevne kombinacije.

U ovoj prodavnici smo naišli na najveći izbor ovogodišnjih novih modela za koje je potrebno izdvojiti nešto više novca, te se cene kreću od 10 do 24 hiljada dinara.


Pored novih modela imaju puno klasičnih i modela od ranije tako da su "najke" od 4.800 do 9.500 dinara, a "adidaske" od 5.500 do 9.500 dinara. Prosečna cena "Reebok" patika je oko 6.500, dok "Puma" koštaju od 3.700 do 7.000 dinara. 

 


"Planeta"

Sjajna sniženja i odličan izbor očekuju vas u ovim prodavnicaama, gde su popusti na pojedine patike i do 50 odsto. U  ponudi njihove radnje u Železničkoj na starije i outlet modele, ali i obuću s greškom daju još veće popuste, te patike sa manjim oštećenjem mogu da se pazare za 3.000 do 3.500 dinara. Za ljubiteljke "najki" i ostalih brendova, cena se kreće od 4.318 koliko staju poslednji modeli do  do 8.500 dinara, koliko treba izdvojiti za novije koje su na akciji.

Za "adidaske" treba izdvojiti od 4.320 do 8.000, dok se "new balance" patike prodaju po ceni od 5.000-9.000 dinara. "Ellesse" bele na akciji staju 3.000, a "Puma" su od 4.620 do 7.900.  Takođe i patike za muškarce se mogu naći po identičnim cenama, a sportska brendirana obuća za decu je od 6.000 dinara. Stariji modeli patika za odrasle mogu da se kupe i po ceni od dve do tri i po hiljade dinara.

 

"Đak"

U sportskoj radnji "Đak" trenutno imaju širok asortiman muških, ženskih i patika za decu sa preko 30 manje ili više poznatih firmiranih proizvođača. Za ljubitelje brendiranih patika koje ove godine nisu u modi dobra vest je ta što im je cena poprilično povoljna, posebno ako se zna da markirana obuća nije ni malo jeftina. Tako "najk" patike mogu da se kupe za 4.500 do 9.500 dinara, sportska obuća marke "hummel" staje od 2.300 do sedam hiljada, s tim da ovih patika ima u raznim bojama i veličinama. Pojedini modeli  "starki“ staju svega 3.000 dinara, dok su "skechers", "kappa" i "asics" slične  cenovne kategorije i mogu se naći po ceni od 5.500 pa naviše.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Đak Sport (@djak_sport)

 

 

"Extra sport"

Sportska obuća poznatih robnih marki može se pronaći i u "Extra sportu", a ponuda je veoma šarolika – od muških, ženskih i dečijih modela upečatljivih kolorita, plitkog ili dubokog oblika. Osim platnenih patika, koje su „in“ ove sezone, na akciji je i veliki broj zimskih i jesenjih modela, trkačkih, ali i patika za trening, fudbal, košarku, odbojku... Pojedini modeli starki koštaju 6.500, "Kronos"  patike su od 4.000 do 5.000, pojedini modeli "champion" i "lotto" takođe mogu da se nađu po istoj ceni, dok ljubitelji "reebok" brenda mogu da se ponove po ceni od 4.350-4.850.


 

"Deichmann"

Bogat je izbor sportske obuće za razne vrste aktivnosti, a ovde možete da se ponovite patikama za treking, zatim za svakodnevnu šetnju, kao i onima za rekreaciju. U zavisnosti od toga koju vrstu sporta više volite, u "Deichmannu" možete da kupite sportsku obuću koja odgovara vašem ukusu. Patike u sivoj boji marke "Skechers" mogu se kupiti po ceni od 3.840-5.990 dinara. Pojedini modeli "Nike" patika su od 3.840 do 4.190 dinara pa naviše, dok za neke od modela "adidaski" treba izdvojiti 3.990 dinara, dok za "fila" patike treba izdvojiti 5.000. Veliki je izbor i dečjih patika u raznim bojama i raznih brendova a staju od 2.700 do 5.000 dinara.

 

 

 "N Sport"

I u ovoj prodavnici je veliki izbor raznih modela, robnih marki i boja, a cene su uglavnom slične kao i u ostalim prodavnicama. Prošlogodišnji modeli  patika staju od 3.500 do 9.500 dinara, dok su novi modeli nešto skuplji.

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Mišica

    pre 691 dan i 4 sata

    Najbolje patike sam pre dva dana kupila u novootvorenoj MOJO SHOES prodavnici u Branimira Ćosića - sama napravila svoj model! Konačno super stvar u našem gradu. Ko nije bio obavezno da svrati, prva ulica desno iz Novosadskog sajma!

    Oceni komentar:
    1
    12
  • Adriana Kolozeum

    pre 690 dana i 17 sati

    U N sportu uzas patike..Bolje kupite kod braće sa Istoka,duže ce trajati..Neljubazno osoblje u Novom Pazaru,uzas...To nigde srela nisam.Kupite u Pan sportu,predivne patike i ljubazni prodavci!

    Oceni komentar:
    1
    2
  • Gradjanin Tosa

    pre 690 dana i 15 sati

    Za mene termin "povoljno" znaci da je cena proizvoda srazmerna kvalitetu. Tako nesto kod nas, bar kad je obuca u pitanju, ne postoji. U prodavnicama obuce roba je preko svake mere skupa a kvalitetom je ista kao i obuca kupljena na najlon pijaci za 2000 dinara. Dakle, radije kupujem na pijaci jer sam tako bar siguran da ce mi obuca trajati koliko sam je i platio. Sve drugo je bacanje para. Garancije na pijaci, fakat, nema ali isto tako je nema ni u prodavnicama jer istu nije moguce ostvariti.

    Oceni komentar:
    0
    24