"Pink": Učenik u Obrenovcu doneo plastični pištolj na nastavu

"Pink": Učenik u Obrenovcu doneo plastični pištolj na nastavu

U Osnovnoj školi "Jefimija" u Obrenovcu, učenik M. D. (2009) izvadio iz ranca plastični pištolj i pokazao ga ostalim đacima.

Kako saznaje Pink, nastavnik je nakon minuta ćutanja ostavio decu u učinioci na kratko kako bi utvrdio da li su svi ušli na nastavu.

Drug učenika koji je doneo pištolj, O. S. uzeo je najverovatnije da bi ga bacio u kantu, ali ga je uzeo treći i počeo da vitla njime po učionici. Odmah je reagovao školski policajac. Obavešten je razredni starešina i psiholog.

Reagovala i policija – Odeljenje za maloletničku delinkvenciju.

Podsećamo, juče je K. K. (13), učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" u centru Beograda u školi pucao na đake, nastavnicu i obezbeđenje. Ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, a šestoro dece i jedna nastavnica su povređeni.

U pucnjavi u beogradskoj školi poginulo devet osoba

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Lola--Ns

  pre 435 dana i 17 sati

  Ova deca ne shvataju ozbiljnost situacije,nemaju empatiju,sve im je zabava i zezanje..izvrgavanje podsmehu.zar i ovo kada je 9 mladih zivota ugašeno,a još nisu poceli ni da žive ..strasno ovo treba kazniti najmanjom mogucom ocenom iz vladanja ,zbog neprimereenog ponašanja..i kazniti kao maloletnicke delikvente ,da znaju da ce snositi posledice ,kad nešto ovako uradi..npr drustveno koristan rad il nesto slicno

  Oceni komentar:
  1
  7