Počela pretprodaja karata za doček 7526. godine

Počela pretprodaja karata za doček 7526. godine

U subotu 13. januara u Novom Sadu na дočeku 7526. godine na više od 21 kultne lokacije među kojima su kulturna, administrativna, poslovna i obrazovna zdanja, kao i ugostiteljski objekti, izvođači najrazličitijih žanrova nastupiće na potpuno neočekivanim mestima.

Deo programa za Дoček biće besplatan i otvoren za sve posetioce, dok je za ostale događaje od danas u prodajnoj mreži Gigs Tix dostupan vrlo ograničen broj ulaznica po promotivnim cenama.

Za nastup Paula Ritcha u SKC Fabrika u 22 časa promo cena iznosi 490 dinara.

Cena ulaznica za Quarter gde će program koji predvode Necone, Friday Swag, Janchezz, Rasheed i Yeah Left početi u 22 časa u pretprodaji iznose 390 dinara.

U velikoj sali NIS-a u 19 časova nastupiće Divna Ljubojević za čiji koncert pretprodajna cena ulaznica za balkon i parter iznosi 800 dinara.

U velikoj sali SNP-a u 23 časa nastupiće Laibach za čiji se koncert ulaznice u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 800 dinara za balkon i 1000 dinara za parter.

Cena ulaznica za Pozorište mladih gde će nastupiti Kaliopi u 20 časova u pretprodaji iznosi 500 dinara za balkon i 700 dinara za parter/ložu.

Dušan Svilar, sa Tamburaškim sastavima iz Osijeka i Novog Sada, nastupiće u Studiju M u 21 čas. Cena ulaznice iznosi 500 dinara za parter i balkon.

Za nastup Matije Dedića i Zorana Predina u Sinagogi koji počinje u 22 časa cena ulaznice iznosi 800 dinara za balkon i 1000 dinara za parter.

Promotivna cena ulaznice za sastav iz Škotske i Irske, Imar koji će nastupiti u maloj sali SNP-a u 21 čas sa specijalnim gostom, Slobodanom Trkuljom iznosi 500 dinara.

U Dunavskom parku, odnosno Ledenoj šumi, organizovano je Disko veče za koje cena ulaznice iznosi 150 dinara.

Cena ulaznice za Ludifiko cirkus u Zapadnom holu SPENS-a sa početkom od 20 časova iznosi u pretprodaji 300 dinara.

Informacije o programu i sadržajima koje će uskoro biti objavljene možete pratiti na sajtu novisad2021.rs.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan