Počelo pakovanje i distribucija paketa za novosadske penzionere

Počelo pakovanje i distribucija paketa za novosadske penzionere

Danas je počelo pakovanje paketa pomoći sa osnovnim životnim namirnicama za sve penzionere sa teritorije Grada Novog Sada čija mesečna penzija ne prelazi 30.000 dinara, a danas kreće i isporuka na adrese korisnika penzija

Volonterima koji su angažovani na tom poslu pridružili su se gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i mnoge ličnosti iz javnog života, među kojima su bili Bane Krstić iz Garavog sokaka, Tanja BanjaninMladen Baron, Andreja Travica, vaterpolista Marko Ćuk, rukometaš Stevan PopovRobert Čoban, kikbokser Nenad Pagonis, David Mehić iz OK "Vojvodina" i mnogi drugi.

Zahvaljujem se poznatim Novosađanima koji su sa nama danas, sportistima, pevačima, novinarima, ljudima iz javnog života, koji učestvuju u akciji podrške najugroženijim starijim sugrađanima. Sada treba da dođemo do svakog penzionera i da na bezbedan način isporučimo pakete, što će s obzirom na okolnosti, trajati 10 do 15 dana. Pomoć se odnosi na sve penzionere koji se uklapaju u kriterijum visine penzije, nema veze koliko imaju godina. Otvorili smo i namenski račun i već je veliki broj kompanija, pojedinaca, sportista koji uplaćuju donacije, te ćemo posle Vaskrsa pripremati nove količine paketa za podelu socijalno ugroženom stanovništvu.


Gradonačelnik je izvestio da će danas Hala 1 Novosadskog sajma u potpunosti biti opremljena, te da će sutra ujutro biti predata zdravstvu na korišćenje. Kako je najavio, do petka će biti osposobljena i Master hala, stižu posteljina, ormarići, čiviluci i ostale neophodne stvari.

Oceni vest:
6
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Stanoje

  pre 1424 dana i 8 sati

  A niste ništa napisali da se gospoda razišla čim su kamere ugašene. To je pravi gradonačelnik i naše javne ličnosti.

  Oceni komentar:
  2
  16
 • radmila budic

  pre 1423 dana i 14 sati

  moja adresa je bila Kosovska 26 danas su me trazili i komsinica im je rekla da ja zivim u Filipa Visnjica 1 vec nekoliko godina a oni se nisu udostojili da mi donesu paket a udaljenost je 200 metara Koli ce moj paket odneti kuci ipak hvala na pomoci koju nisam dobila

  Oceni komentar:
  0
  10
 • Buba

  pre 1418 dana i 11 sati

  Da li korisnici invalidske penzije 50% imaju pravo na pakete?

  Oceni komentar:
  1
  0
 • Tajči

  pre 1416 dana i 3 sata

  Danas su podelili pakete u mojoj zgradi. Moja mama i komšinica nisu na spisku.!? Naravno pemzija im je ispod 30 000!

  Oceni komentar:
  1
  6
 • Nata

  pre 1415 dana i 15 sati

  Mozda od spiska SNS zavisi podela paketa

  Oceni komentar:
  0
  8
 • Marija Mumin Novi Sad

  pre 1415 dana i 13 sati

  Do[lo je do promene adrese, bila sam na Bulevaru Cara Lazara 55 , a sada sam u ul. Telepska br. 2 prizemlje stan 1. Ako možete moj paket poslati.
  Unapred zahvalna penzionerka Marija Mumin
  10.04.1020.

  Oceni komentar:
  1
  2
 • Branislava Tarbuk

  pre 1414 dana i 16 sati

  Dobar dan!
  Preselila sam se iz Tolstojeve 10 u Mise Dimitrijevica br.4, stam 36. Nisam znala kome da javim, sem upravniku nase zgrade u firmi koja odrzava nasu zgradu, PFS.
  Br.tel. 063/8565469

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Душан

  pre 1414 dana i 9 sati

  Данас је 11.04. нисам још добио пакет.Центар Новог Сада.

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Živko Banda

  pre 1412 dana i 14 sati

  Kada će te deliti pakete na Satelitu?

  Oceni komentar:
  0
  1
 • miroslava

  pre 1411 dan i 7 sati

  Moja mama zivi na detelinari u Koste Racina 7 i jos nije dobila paket ima 74god i penziju ispod 30hilj. pri tom je u invalidskoj penziji.Molim odgovor.Hvala.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • mihalj

  pre 1400 dana i 15 sati

  postovanje.potreban mi je kontak tel ili adresa de da se javim premda moji roditelji nisu dobili paket.zivim u novom sadu,srkamenica..hvala.

  Oceni komentar:
  0
  0