PODRŠKA ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU: Drugi "Mama biznis fest" u subotu u Merkatoru

PODRŠKA ŽENSKOM PREDUZETNIŠTVU: Drugi "Mama biznis fest" u subotu u Merkatoru

Drugi po redu "Mama biznis fest", koji organizuje Udruženje Mame Novosađanke , održaće se u subotu, 26. novembra, u tržnom centru Mercator, a ulaz na manifestaciju je besplatan.

Na "Mama biznis festu" – koji će trajati od 10 do 20 časova – predstaviće nam se 50 mama sa svojim delatnostima, koje su veoma šarenolike i interesantne.

- Putem manifestacije "Mama biznis fest" želimo da podržimo žensko preduzetništvo, pomognemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu, ali isto tako i da uživo i na jednom mestu, predstavimo ponudu, odnosno zadovoljimo potrebe i potražnju za raznim prozvodima i uslugama koje su do sada mame pokazivale u nasoj Fejsbuk grupi putem onlajn pitanja. Manifestacija za cilj ima i informisanje i edukaciju majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu – poručuju u saopštenju Mame Novosađanke.


Kako se dalje navodi, posetioci će u subotu imati priliku da vide i kupe nešto od korisnih i lepih stvari koje prave i prodaju mame: prirodnu kozmetiku, rukotvorine, umetničke predmete, odeću, unikatni nakit, lutke, stvari za kuću, posteljinu, platnene pelene, torbe, tkanu metražu i pletene stvari, figurice za torte, autorske knjige i dr.

Biće promovisani masaža i masaža beba, šminkanje i manikir, joga, reiki, fotografske usluge, dekoracija venčanja, graviranje, finansijsko savetovanje, saveti za dojenje, časovi stranih jezika i muzike, rekonekcija, sadržaji za decu, onlajn marketing i još mnogo toga.

SAVETOVANJE NA LICU MESTA: Predstojeći "Mama biznis fest" biće obogaćen dodatnom ponudom, u vidu konsultacija i saveta od strane stručnjaka iz oblasti podrške ženskom preduzetništvu, marketinga i prodaje. Na štandu Udruženja Mame Novosađanke posetioci će moći dobiju sve informacije i odgovore na pitanja iz ovih oblasti, a njima će na raspolaganju će biti Danijela Moljac – savetnica za razvoj preduzetništva (11-13h), Jelena Petrov – RRA Bačka rukovodilac projekata (15-17h) i Tanja Kalezić – direktor Founder Institute u Srbiji, član međunarodnog žirija Creative Business Cup, poslovni konsultant za strateško planiranje, trener Mockup Your Startup School (18-20h).

Svoje mesto na "Mama biznis festu" naći će i organsko povrće, hrono pecivo, med i proizvodi od meda, speltino brašno, medenjaci, matični sokovi i voćna vina, domaći ratluk.

Kako poručuju Mame Novosađanke, mališane očekuju brojne zanimljive radionice i iznenađenja, a čitava manifestacija imaće humanitarni karakter – prikupljaće se novčana pomoć za lečenje bolesnog dečaka Radivoja Šijaka, čija majka je članica Fejsbuk grupe ovog udruženja.


Da podsetimo, Udruženje Mame Novosađanke registrovano je u oktobru 2015. godine, a poteklo je od Fejsbuk grupe "Mame Novosađanke", koja danas broji skoro 12.000 članica.

- Ponosne smo jer je naše Udruženje ove godine dobitnik priznanja Baby Exita Velika petica, koje se dodeljuje istaknutim institucijama i pojedincima za posebno zalaganje u društvu. Iza nas je veliki broj manifestacija, predavanja i humanitarnih akcija. Organizujemo brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje života majki i dece u Novom Sadu i okolini, sa akcentom na edukaciju majki i dece na različite, aktuelne teme – poručuju u saopštenju Mame Novosađanke.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan