Pokrajinska vlada smenila direktorku Dečije bolnice

Pokrajinska vlada smenila direktorku Dečije bolnice

Profesorka dr Jadranka Jovanović Privrodski razrešena je dužnosti direktorke Insitituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine u Novom Sadu.

Radio-televizija Vojvodine objavila je da je Jovanović Privrodski smenjena na sednici održanoj u sredu 20. februara.

- Za vršioca dužnosti direktorke Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, na period od šest meseci, vlada je imenovala doc. dr Jelenu Antić, specijalistkinju dečije hirurgije – saopšteno je u pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo.

Na istoj sednici, kako je naš portal preneo, Pokrajinska vlada prihvatila je ostavka koju je podneo direktor Kliničkog centra Vojvodine dr Petar Slankamenac.

Oceni vest:
4
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ivana

  pre 248 dana i 16 sati

  Hvala svemiru. Ova persona nije zaslužila ni životinjama da se bavi, a ne genetikom. Mene je u sedmom mesecu blizanačke trudnoće ubeđivala da jedna beba nije u redu i da mi ne treba bolesno, već isključivo zdravo dete. Sreća pa nemam tako loš mentalni sklop kao ona, te je nisam poslušala, i sad imam 2 zdrava dečaka! Njoj treba trajno oduzeti dozvolu za rad

  Oceni komentar:
  0
  3
 • Ko ih ne zna, skupo ih plaća

  pre 248 dana i 14 sati

  Ivana, navedeno je veoma česta pojava. Primenjuje se na prvorotkama, struka verovatno ima i interni naziv za ovakav "zahvat". Cilj "zahvata" je da se mladi roditelji toliko naplaše i zastraše,
  da umesto jednog pregleda po 50 evra, dođu nekoliko puta.
  Primenjuje je većina današnjih lekara, ali ne svi.
  Samo oni koji su specijalizirali medicinu komercijalnog smera.

  Oceni komentar:
  0
  6