Pokrenuta javna nabavka za kupovinu novih klupa i korpi za otpatke

Pokrenuta javna nabavka za kupovinu novih klupa i korpi za otpatke

Novosadska uprava raspisala je tender za kupovinu 50 korpi za izmet kućnih ljubimaca. 150 novih klupa i 320 korpi za otpatke, koje će koštati oko 500 evra po komadu.

Procenjena vrednost cele javne nabavke je 33.333.333 dinara, što znači da će po komadu, kada se saberu sve klupe i korpe, svaka stavka koštati oko 64.000 dinara. Naravno, u ovu cenu ulazi i ugradnja, s tim da se na tender može javiti i firma sa nižom cenom od procenjene, pa će pojedinačno klupa i korpa verovatno koštati manje od ovih oko 500 evra, navodi 021.rs.

U tenderskoj dokumentaciji se ne pojavljuju nacrti klupa i kanti koje se kupuju, mada je ranija praksa bila da Uprava za građevinsko zemljište i investicije priloži i crteže, kako bi grad dobio mobilijar sličan onome koji već postoji i samim tim imao unificirane klupe, korpe i drugo.

U tenderskoj dokumentaciji traži se isporučilac koji je protekle tri godine imao bar jedan ovakav tender od 10 miliona dinara i ukupno za taj period ugradio klupe i korpe u vrednosti od 30 miliona dinara. U dokumentaciji se traži i da ponuđač ima mašinskog inženjera, dva zavarivača, bravara i druge zanatlije, kao i devet posebno navedenih mašina.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Tiosav S, Marjanović

  pre 1780 dana i 3 sata

  Ju, šta je trideset-trojki, ovo mora da su neka masonska posla.

  Oceni komentar:
  0
  1