POLICIJA: Teodora Kaćanski verovatno ubijena greškom

POLICIJA: Teodora Kaćanski verovatno ubijena greškom

Novosadska kriminalistička policija na korak do rasvetljavanja ubistva Teodore Kaćanski (30). Nalogodavac zločina iz suparničke "ekipe" njenog dečka Nenada S.

Kako saznaju "Novosti", operativci novosadske kriminalističke policije na korak su do rasvetljavanja ubistva Teodore Kaćanski (30), koje se dogodilo 19. novembra ove godine u Novom Sadu.

Prikupljeni operativni podaci pokazuju da se nalogodavac zločina krije među suparničkom "ekipom" njenog dečka, a kako se sumnja, ona se greškom našla na nišanu plaćenog ubice samo zbog zatamnjenih stakala na džipu "rendž rover".

Ovo vozilo policija je detaljno pregledala, a forenzički tragovi pokazali su da je zločinac pucao u vrat žrtvi, verujući da ona nosi pancir. Napadač je bio uveren, međutim, da puca u Teodorinog dečka Nenada S., koji je bio prava meta.

- Tog dana Teodora i njen momak su naizmenično vozili džip. Nešto posle 20 sati krenuli su ka zgradi gde su živeli. Nenad je bio za volanom. Parkirao se blizu gradilišta i ušao u zgradu da nešto uzme, a ona ga je čekala u vozilu. Onda je napravila kobnu grešku. Sa suvozačkog, prešla je na mesto vozača, ne izlazeći iz "rendž rovera" – navodi izvor "Novosti".

U tom trenutku, prema policijskoj rekonstrukciji zločina, ubica, koji se krio iza obližnjih blokova za zidanje na gradilištu, pritrčao je džipu. Iz neposredne blizine pucao je u vozača. Međutim, zatamnjena stakla onemogućila su da vidi da to nije njegova meta, zbog čega je Teodora smrtno ranjena. Nju su hici pogodili u vrat, stomak i nogu. Od zadobijenih povreda preminula je tri dana kasnije.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan