Policijska akcija u NS i SU: Razbijena narko-banda (FOTO)

Policijska akcija u NS i SU: Razbijena narko-banda (FOTO)

Među uhapšenima nalaze se i dva policijska službenika, javlja MUP.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova novosadske kriminalističke policije, Uprave kriminalističke policije, Žandarmerije i Sektora unutrašnje kontrole uhapsili su šest članova organizovane kriminalne grupe koji se sumnjiče za nelegalnu trgovinu narkoticima i zaplenili znatnu količnu opojnih droga, psihotropnih supstanci, oružja, eksplozivnih sredstava i municije, kao i četiri vozila.

U sinhronizovanim akcijama na području Novog Sada i Subotice uhapšeni su: M. T. (1978) iz Novog Sada i V. J. (1982) , Ž. K. (1962) i A. K. (1966) iz Subotice, kao i policijski službenici A. P. (1976) i S. D. (1979) , zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovoj akciji otkrivena je laboratorija za proizvodnju sintetičkih droga i zaplenjeno 20 kilograma praha za koji se sumnja da je opojna droga, više od 115 hiljada tableta koje spadaju u grupu psihotropnih supstanci, četiri pištolja i dva prigušivača, oko pet stotina metaka, šest detonatorskih kapisli, četiri automobila i 40. 000 evra za koje se sumnja da potiču od prodaje narkotika.

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i biće dovedeni na saslušanje Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu.

 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan