Ponavljaju se pokrajinski izbori na pet biračkih mesta u Vojvodini

Ponavljaju se pokrajinski izbori na pet biračkih mesta u Vojvodini

Pokrajinska izborna komisija je na 22. sednici, održanoj danas, 21. decembra, donela Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje, odnosno za koje je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati glasanja na izborima za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine održanim 17. decembra ove godine.

Ponovno glasanje na pet biračkih mesta (na po jednom biračkom mestu u Zrenjaninu, Pančevu, Plandištu i na dva biračka mesta u Kuli) sprovešće se u subotu, 30. decembra, u vremenu od 7 do 20 časova.

Rešenje Pokrajinske izborne komisije o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje dostupno je na veb-prezentaciji Pokrajinske izborne komisije.

U delu ZAPISNICI O RADU BIRAČKIH ODBORA, dostupna su Rešenja o poništavanju glasanja na biračkom mestu, za ona biračka mesta za koje su nadležne opštinske/gradske izborne komisije donele takva rešenja (po jedno biračko mestu u Zrenjaninu, Pančevu, Plandištu i dva biračka mesta u Kuli).

Podsećamo, deo opozicije i javnosti u Srbiji od ponedeljka protestuje, tražeći poništavanje izbora u Beogradu, ali i na svim nivoima.

CRTA: Rezultati beogradskih izbora ne odražavaju slobodno izraženu volju birača koji žive u njemu 

VIDEO: Protest zbog izbornih nepravilnosti u Beogradu, Tepić i Aleksić počeli štrajk glađu

"Vojvođani": Zbog velikih nepravilnosti, izbore ponoviti u celoj Srbiji

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marija

  pre 210 dana i 19 sati

  Bacanje novca i ništa drugo...

  Oceni komentar:
  0
  6
 • Milo

  pre 210 dana i 17 sati

  Od 1945u Srbiji se na prevaru dolazi ili ostaje na vlasti.Mi smo baksuzi predodredjeni za uništenje.Mi smo potkupljiv narod,za porciju ribe prodajemo obraz koji je nekada bio svetinja.Sram nas bilo.

  Oceni komentar:
  2
  10