Porodica kojoj su zapaljeni automobili kaže da nije zaplašena

Porodica kojoj su zapaljeni automobili kaže da nije zaplašena

Automobili u vlasništvu devojke U. J, koja je Slobodana Milutinovića Snajpera prijavila za otmicu, i njenog oca S. J, zapaljeni su prošle noći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu.

Policija ispituje da li paljenje ima veze sa time što danas majka i sestra oštećene svedoče protiv Milutinovića. Majka U. J. za "Blic" kaže da se nisu uplašili i da će sve što znaju da kažu.

Tačno je da su nam zapaljeni automobili. Policiji smo rekli sve što znamo i na koga sumnjamo. Ovo što nam se dogodilo neće nas zaplašiti. Ćerka i ja ćemo u tužilaštvu reći sve što znamo o otmici i nasilju. Nemamo razlog za strah jer verujemo u rad policije u Novom Sadu – kaže za "Blic" J. J, majka devojke koja u ovom trenutku ima status posebno osetljivog svedoka.

S. J, otac pretučene devojke kazao je da oni misle da iza paljenja automobila stoji Slobodan Milutinović Snajper i da mu je ovo bio način da ih zaplaši. 

Znao je za zakazano saslušanje moje supruge i druge ćerke. Kao porodica staćemo uz U. J. Ništa i niko nas neće uplašiti – ističe on za "Blic" i dodaje da je paljenje vozila način zastrašivanja kojim se bavi Milutinović.

Kako podseća ovaj beogradski medij, Milutinović, nekadašnje obezbeđenje Bate Kankana, vođa navijača Vojvodine i čelnik Fudbalskog kluba Kabel, do sada ima oko 15 krivičnih prijava i bar dve osuđujuće sudske presude. Poslednja dva puta hapšen je u septembru i to u samo 20 dana. Prvi put 5. septembra je priveden tokom policijske akcije zbog ubistva Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića Goranca (47). Tada mu je prilikom pretresa u stanu pronađeno oružje za koje nema dozvolu.

Dve nedelje kasnije uhapšen je zbog otmice i prebijanja bivše devojke U. J. i još uvek se nalazi u pritvoru. On je želeći da je spreči da ga ostavi, devojku odveo u jedan stan u Novom Sadu, gde se iživljavao nad njom.

Šta je u svojoj ispovesti ispričala U.J, pročitajte na sajtu "Blica".

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan